Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Designlinq Design House

Prijsvraag

Win jij ÉÉN van deze 3 Eames Housebirds van Vitra?

DESIGNLINQ PLATFORM

Het Designlinq Platform stelt interieurprofessionals in staat om te beschikken over de volledige collectie van alle 150 A-merken van Designlinq, inclusief alle additionele services zoals advies en technische informatie, showroomservice, stalen en monsters, montage, installatie en transport. 
En dat alles met een faire handelsmarge.

Door onze expertise en jarenlange ervaring in de designwereld bieden wij de interieurprofessional een ruime collectie met niet alleen designmeubels en verlichting, maar ook akoestische producten, vloerkleden, wanddecoratie en zelfs gietvloeren aan. Hierdoor kan de interieurprofessional de eindklant een compleet pakket voor zijn project aanbieden, inclusief geconsolideerde levering.

Iedere deelnemer krijgt bovendien een eigen pagina op de drukbezochte website van Designlinq met een directe “linq” naar de eigen site en de mogelijkheid het portfolio te presenteren.

Omdat wij ernaar streven ervoor te zorgen dat de deelnemers aan het Designlinq Platform zich kunnen onderscheiden met hun aanbod aan de eindklant organiseren wij ca. 10 keer per jaar trainingen, workshops en inspirerende trips naar én met onze merken.

Het lidmaatschap van dit grootste platform voor interieurprofessionals is kosteloos en zonder verdere verplichtingen.

Meld je hier kostenloos aan voor het platform

DESIGNLINQ PRIJSVRAAG

Beantwoord de onderstaande vraag en maak kans op één van de drie iconische Eames Housebirds van Vitra die we onder de goede inzendingen verloten.

Let wel op: je komt alléén in aanmerking voor een prijs als je interieurprofessional bent en je hebt aangemeld als lid van het Designlinq Platform! Je kunt je oplossing insturen t/m zondag 10 maart 2024.
Welk bekend Nederlands ontwerpers echtpaar opent op 11 maart a.s. het Designlinq Design House?

De juiste oplossing wordt bekend gemaakt op 11 maart a.s. in het Designlinq Design House in het ETC Designcenter in Culemborg. De 3 winnaars worden daar geïnformeerd en kunnen daar gelijk hun Eames Housebird meenemen!

* prijzen worden alleen toegekend aan interieurprofessionals die geregistreerd zijn als member bij het Designlinq Platform. Bestaande leden die al vóór 1 februari 2024 lid waren zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.