Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Vorm

Dim Methode

Lichtbron

Soort

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

Akoestische verlichting

Prettig werken doe je in een ruimte die optimaal verlicht is én waarin de akoestiek fijn is. Onze collectie akoestische verlichting helpt je om het geluid en de verlichting in de ruimte te optimaliseren. Zo ben je verzekerd van extra werkplezier.


Akoestische verlichting
Akoestiek en verlichting gaan samen zoals peper en zout dat doen. Ze vullen elkaar aan en maken samen je ruimte compleet. Ze zorgen voor een fijne verlichting en een prettige akoestiek. Daardoor verblijf je met nog veel meer plezier in de kamer en wordt in de ruimte werken wel heel prettig. Onze collectie akoestische verlichting bevat lampen die geluid dempen doordat ze bijvoorbeeld zijn voorzien van een bepaald type stof of de vorm. A-merken zoals BuzziSpace en Luceplan zorgen ervoor dat je beslist het verschil zult horen!


Design akoestische verlichting
Akoestische verlichting is ontzettend functioneel, de lampen zorgen voor een ruimte die qua akoestiek prettiger is. Maar we zouden niet voor niets Designlinq heten als ze ook niet nog eens ontzettend stijlvol zijn. Een prachtige combinatie van echt design en functionaliteit, zodat je de lampen met een fijn gevoel ophangt. Een lust voor het oog, een feest om naar te kijken en erg handig. Bekijk onze collectie en laat je verrassen door hoe ontzettend mooi deze lampen zijn!