Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort bank Ondo door René Holten

  • Artifort bank Ondo door René Holten
  • Artifort bank Ondo door René Holten
  • Artifort bank Ondo door René Holten
  • Artifort bank Ondo door René Holten
  • Artifort bank Ondo door René Holten

3.565,00

Exclusief btw € 2.946,28

Materiaal Gepoedercoat of Verchroomd Staal, Schuimrubber, Bekleding Textiel of Leder (Rekcategorie: 2,3,4,5) (Meer kleuropties: Zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.03.150.9007
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

René Holten ontwierp in 2003 deze bank, genaamd Ondo, voor het Nederlandse merk Artifort.    

De vloeiende lijn die loopt van leuning tot leuning zorgt ervoor dat Ondo een ware design eyecatcher is. Het minimalistische onderstel geeft de illusie dat de rugleuning en de zitting zweven. Deze design bank is gemaakt van hoogwaardig materiaal en garandeert een uitstekend zitcomfort en een lange levensduur.    

Uitvoering Ondo
Het onderstel van deze design bank is gemaakt van gepoedercoat of verchroomd staal. Kies de gewenste versie bij ‘Uitvoering’. De Ondo is bekleed met textiel of leder.    

Ondo is leverbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Deze design bank is leverbaar in verschillende stofgroepen met rekcategorie 2, 3, 4 en 5. Kies de gewenste stofgroep bij ‘Kleur’ en bekijk de PDFMeer informatie / Stalen’ hierboven voor het uitgebreide kleur assortiment.    

Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

Deze Artifort bank heeft een breedte van 225 cm en een diepte van 76 cm. De zithoogte van Ondo is 40 cm en in totaal heeft deze design bank een hoogte van 70 cm.