Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort bureaustoel Zuma High Back door Patrick Norguet

  • Artifort bureaustoel Zuma High Back door Patrick Norguet
  • Artifort bureaustoel Zuma High Back door Patrick Norguet
  • Artifort bureaustoel Zuma High Back door Patrick Norguet
  • Artifort bureaustoel Zuma High Back door Patrick Norguet
  • Artifort bureaustoel Zuma High Back door Patrick Norguet

1.879,00

Exclusief btw € 1.552,89

Materiaal Structuur gepoedercoat Staal (Kleuropties, zie PDF), Staal, Vormschuim, Bekleed met Textiel of Leder (Alle kleurstalen, Zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.10.212.080
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze design bureaustoel is een ontwerp uit 2017. Voor het Nederlandse merk Artifort ontwierp de Franse Patrick Norguet deze Zuma High Back.    

De Zuma is een ergonomische bureaustoel die opvalt door de expressieve lijnen. Het zitkussen is de basis van dit ontwerp, het verbindt namelijk beide delen van de rugleuning en zorgt voor een hoog zitcomfort. Hierdoor is de Zuma High Back perfect als bureaustoel voor op kantoor.

Deze draaibare bureaustoel maakt deel uit van de Zuma collectie die verder uitgebreid is in een stoel met een lagere rugleuning en met een hoge rugleuning. Combineer meerdere Zuma’s voor het ultieme ergonomische zitcomfort op kantoor. Bekijk de gehele familie hier

Specificaties Zuma High Back  
Deze design bureaustoel is gemaakt van gepoedercoat staal en vormschuim dat is bekleed met textiel of leder.    

De Zuma High Back is leverbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Deze design stoel is leverbaar in verschillende stofgroepen met rekcategorie 1, 2, 3, 4 en 5. Kies de gewenste stofgroep bij ‘Kleur’ en bekijk de PDFMeer informatie / Stalen’ hierboven voor het uitgebreide kleur assortiment.    

Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

Uitvoeringen Zuma High Back  
De actieve zithoek van de Zuma High Back is 3,5 graden. Deze ergonomische bureaustoel is in de hoogte verstelbaar, leverbaar met of zonder armleuningen en met of zonder een neigmechaniek. 

Deze Artifort bureaustoel heeft een breedte en een diepte van 68 cm. De hoogte is in te stellen vanaf 45 cm tot en met 117 cm. 

Ontdek meer artikelen binnen deze serie