Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort fauteuil Orange Slice door Pierre Paulin

  • Artifort fauteuil Orange Slice door Pierre Paulin
  • Artifort fauteuil Orange Slice door Pierre Paulin
  • Artifort fauteuil Orange Slice door Pierre Paulin
  • Artifort fauteuil Orange Slice door Pierre Paulin
  • Artifort fauteuil Orange Slice door Pierre Paulin

1.986,00

Exclusief btw € 1.641,32

Materiaal Geperst beukenhout, Vormschuim, Gepoedercoat Staal (Diverse kleuren, zie PDF) (Verchroomd onderstel tegen meerprijs), Bekleding Textiel (Zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.14.001.6128
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze fauteuil genaamd de Orange Slice is een iconische klassieker uit de collectie van Artifort die in 1960 is ontworpen door Pierre Paulin.

In 1952 paste de Franse ontwerper voor het eerst de techniek om multiplex te buigen toe. Dit werd later de essentie van de Orange Slice. Bijzonder zijn de twee identieke schelpen die om elkaar heen lijken te krullen. De loungestoel heeft zijn naam dan ook te danken aan de gelijkenis met een sinaasappelschil.

Op het eerste oog wordt je aandacht direct getrokken naar het speelse karakter. Kenmerkend is namelijk dat de Orange Slice vanuit verschillende invalshoeken steeds van vorm lijkt te veranderen. Deze Artifort fauteuil is leverbaar in een divers aantal kleuren bekleed met textiel of leder. Combineer meerdere fauteuils voor een unieke compositie.

Uitvoering Orange Slice
Het onderstel van deze design fauteuil is gemaakt van gepoedercoat staal leverbaar in de kleur zwart of in verchroomd staal tegen een meerprijs. De schelpen zijn gemaakt van geperst beukenhout, afgedekt met vormschuim dat weer is bekleed met textiel of leder.

Vanwege het brede scala aan kleuren en stoffen hebben wij een aantal selecties voor je uitgekozen. De Orange Slice is verkrijgbaar in het Fast Delivery programma van Artifort in de volgende textielsoorten: Artifort Selecte, Artifort Lana, Amdal 180, Hallingdal, Ploegwool of Artifort OX Leder. Deze ‘Quick Ship’ kleuren hebben een levertijd van circa 4 weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’.

Bekijk de PDF Meer informatie / Stalen’ hieronder voor het uitgebreide kleur assortiment. Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

De Orange Slice is leverbaar in twee verschillende hoogtes. Het lage model heeft een zithoogte van 41 cm en een totale hoogte van 70 cm. Het hogere model heeft een zithoogte van 48 cm en een totale hoogte van 80 cm. Beide uitvoeringen hebben een breedte en een diepte van 80 cm. Selecteer de gewenste versie bij ‘Uitvoering’.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie