Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort stoel Aloa door Khodi Feiz

  • Artifort stoel Aloa door Khodi Feiz
  • Artifort stoel Aloa door Khodi Feiz
  • Artifort stoel Aloa door Khodi Feiz
  • Artifort stoel Aloa door Khodi Feiz
  • Artifort stoel Aloa door Khodi Feiz

556,00

Exclusief btw € 459,50

Materiaal Schuim, Gepoedercoat Staal (Zie kleuren in PDF), Bekleding Textiel of Leder (Zie PDF) (2 kleuren uit dezelfde stofsoort mogelijk), Kunststof vloerdopp
Merk Artifort
Product Nummer 37.31.276.080
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Aloa is een nieuw ontwerp uit 2021 door Khodi Feiz voor Artifort. De lichte en elegante Aloa bestaat uit een stoel zonder armleuning, stoel met armleuning en barstoelen verkrijgbaar in 3 afmetingen. Kenmerkend zijn de gestoffeerde zit en rugleuning, ondersteund door een grafisch metalen frame. Door het zeer hoge comfort past Aloa perfect rond een eetkamertafel, in restaurants of vergaderruimtes op kantoor.

Bekijk de PDF op deze pagina voor meer informatie, afmetingen, de kleuren voor het gepoedercoat staal en de mogelijkheden met de bekleding.

Collectie Artifort
Artifort is een wereldberoemd Nederlandse merk staat bekend om de tijdloze banken, tafels en stoelen die komen in diverse materialen, kleuren en vormen.

Wij maken je graag wegwijs in de brede collectie van Artifort. Voor informatie en vragen over het design meubilair kan je contact opnemen met onze klantenservice.


Ontdek meer artikelen binnen deze serie