Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Tecnografica

Het Italiaanse Tecnografica verheft wandbekleding en -panelen tot ware kunststukken. De producten bevinden zich op het snijvlak van vakmanschap, technologie en design. De wandoplossingen worden gekenmerkt door verfijnde texturen, heldere kleuren, haarscherpe grafische prints en akoestische eigenschappen.

Bij Designlinq vind je een uitgebreide selectie van het moois dat Tecnografica te bieden heeft.

Tecnografica
Tecnografica
Tecnografica

Sinds de oprichting in 1992 biedt Tecnografica duurzame wandoplossingen die uitblinken op het vlak van design en technologie. De uit 100% ecologische materialen vervaardigde producten vormen een harmonieus geheel met elke omgeving waar ze deel van uit maken.


Decoratief, artistiek en prachtig afgewerkt


De wandbekleding en -panelen zijn voorzien van fotorealistische prints met een ongeëvenaarde detaillering en reliëfwerking. Voor dit doel wordt gebruikgemaakt van de modernste digitale druktechnieken. De panelen zijn verkrijgbaar in formaten tot 150 x 300 cm, de wandbekleding is kamerbreed uitvoerbaar.Duurzaam op alle fronten


Tecnografica producten zijn ontwikkeld om iedere gewenste ambiance te creëren en lang plezier van te beleven. Niet alleen omwille van de tijdloze grafische ontwerpen, maar ook vanwege de geluidwerende en waterdichte eigenschappen. Het maakt de wandoplossingen van Tecnografica ideaal voor projecttoepassingen in de hospitality-sector.Tecnografica bij Designlinq


Bij Designlinq ben je aan het juiste adres voor de multifunctionele wandoplossingen van Tecnografica. We adviseren je graag over alle mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor een vrijblijvend advies.

  • Tecnografica producten
  • Tecnografica series