Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

BuzziSpace akoestische hocker BuzziPuzzle door BuzziSpace Studio

  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziPuzzle door BuzziSpace Studio
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziPuzzle door BuzziSpace Studio
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziPuzzle door BuzziSpace Studio
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziPuzzle door BuzziSpace Studio
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziPuzzle door BuzziSpace Studio

513,00

Exclusief btw € 423,97

Materiaal Textiel BuzziFabric (70% Gerecycled Wol, 25% Gerecycled Polyacryl), Polyurethaanschuim, Optioneel: MDF
Product Nummer 22.19.074.602
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

BuzziSpace Studio van het Belgische akoestische merk BuzziSpace ontwierp deze akoestische hocker. Zoals de naam al een klein beetje verklapt heeft de BuzziPuzzle de vorm van een puzzel.  

Deze akoestische hocker is functioneel, decoratief en absorbeert ook nog eens geluid. Door het zachte textiel BuzziFabric kan je comfortabel op deze speelse poef zitten. Creëer een speelse wachtkamer, lobby, werkplek of openbare ruimte die ook nog eens lawaai reduceert.  

De BuzziPuzzle komt in vele hoogtes en kleuren waardoor je gemakkelijk een speelse hoek kunt maken. De zachte randen en 3D-patronen verspreiden geluiden vanuit de omgeving. Het akoestische polyurethaanschuim absorbeert juist de geluiden waardoor deze design hocker een unieke akoestische oplossing is.  

Uitvoering BuzziPuzzle  
De BuzziPuzzle is gemaakt van het textiel BuzziFabric. Dit textiel bestaat voor zeventig procent uit gerecycled wol en voor vijfentwintig procent uit gerecycled polyacryl. Deze akoestische hocker is opgevuld met polyurethaanschuim. De BuzziPuzzle is leverbaar met een standaard onderkant of met een MDF onderkant. Kies de gewenste versie bij ‘Uitvoering.' Het textiel is leverbaar in vijfendertig diverse kleuren uit de BuzziFabric collectie. Maak de gewenste keuze bij ‘Kleur’.  

Naast het textiel BuzziFabric is de BuzziPuzzle in diverse textielsoorten verkrijgbaar. Bekijk de PDF ‘Meer Informatie / Stalen’ voor het uitgebreide kleur assortiment. Vragen? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected].     

De BuzziPuzzle is leverbaar in een lage en in een hoge variant. Kies de gewenste hoogte bij ‘Uitvoering’. Alle versies hebben een breedte van 85 cm en een diepte van 55 cm. De lage variant met een standaard onderkant heeft een hoogte van 30 cm en de variant met een onderkant van MDF heeft een hoogte van 33 cm. Bij de hoge versie heeft de standaard onderkant een hoogte van 47 en heeft de onderkant met MDF een hoogte van 50 cm. Alle technische eigenschappen van deze akoestische hocker zijn te vinden in de PDF hieronder.  

Ontdek meer artikelen binnen deze serie