Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Functionals barkruk Wendela Barstool zwart frame door Serener

  • Functionals barkruk Wendela Barstool zwart frame door Serener
  • Functionals barkruk Wendela Barstool zwart frame door Serener
  • Functionals barkruk Wendela Barstool zwart frame door Serener
  • Functionals barkruk Wendela Barstool zwart frame door Serener
  • Functionals barkruk Wendela Barstool zwart frame door Serener

659,00

Exclusief btw € 544,63

Materiaal Beukenhout, Aluminium
Product Nummer 06.04.044.736
Levering 2 - 5 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Functionals biedt sinds 2009 een verzameling van meubelen en producten ontworpen door eigentijdse, innovatieve ontwerpers. Ieder heeft zijn kenmerkende invalshoek, maar ze delen een onconventionele, gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. De missie van Functionals is om design te maken dat beantwoordt aan de behoeften van de klant, dat het oog streelt en de tand des tijd doorstaat. De producten van Functionals worden uitgevoerd in metaal, hout, leer en stof. Het zijn producten met een architectonische, industriële en grafische uitstraling. Het design valt op door zijn unieke details.

Uitvoering Wendela barkruk (Zwart Frame)
De Wendela barkruk van Serener is eenvoudig, compact en toch verrassend comfortabel. De Wendela barkruk valt op dankzij zijn lichtgewicht, minimalisme en elegante uitstraling, bovendien is deze stoel zowel binnen als buiten te gebruiken. In de Wendela barkruk zijn diverse materialen en fabricagetechnieken van verschillende tijdperken op een prachtige wijze verenigd. Zo is de beukenhouten zitting gemaakt van een mal die oorspronkelijk geproduceerd is in de jaren ’50, en is het frame uitgevoerd in modern aluminium. Een karakteriserend design waarin oud en nieuw verweven zijn.

De Wendela barkruk is uitgevoerd in een combinatie van berkenhout en aluminium en heeft een breedte van 41,5 centimeter en een diepte van 47,5 centimeter met een hoogte van 98 centimeter of 111 centimeter. Deze versie heeft een zwart aluminium frame en een donker berkenhouten zitkuip. Bekijk hier de Wendela barkruk met een wit frame en licht berkenhouten zitkuip. Bekijk de hele Wendela familie hier.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie