Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Functionals stoel Wendela roestkleurig frame door Serener

  • Functionals stoel Wendela roestkleurig frame door Serener
  • Functionals stoel Wendela roestkleurig frame door Serener
  • Functionals stoel Wendela roestkleurig frame door Serener
  • Functionals stoel Wendela roestkleurig frame door Serener
  • Functionals stoel Wendela roestkleurig frame door Serener

615,00

Exclusief btw € 508,26

Materiaal Beukenhout, Aluminium
Product Nummer 06.31.041.736
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Functionals biedt sinds 2009 een verzameling van meubelen en producten ontworpen door eigentijdse, innovatieve ontwerpers. Ieder heeft zijn kenmerkende invalshoek, maar ze delen een onconventionele, gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. De missie van Functionals is om design te maken dat beantwoordt aan de behoeften van de klant, dat het oog streelt en de tand des tijd doorstaat. De producten van Functionals worden uitgevoerd in metaal, hout, leer en stof. Het zijn producten met een architectonische, industriële en grafische uitstraling. Het design valt op door zijn unieke details.

Uitvoering Wendela Chair (roestkleurig frame)
De Wendela stoel van Serener is eenvoudig, compact en toch verrassend comfortabel. De Wendela stoel valt op dankzij zijn lichtgewicht, minimalisme en elegante uitstraling, bovendien is deze stoel zowel binnen als buiten te gebruiken. In de Wendela stoel zijn diverse materialen en fabricagetechnieken van verschillende tijdperken op een prachtige wijze verenigd.

Zo is de beukenhouten zitting gemaakt van een mal die oorspronkelijk geproduceerd is in de jaren ’50, en is het frame uitgevoerd in modern aluminium. Een karakteriserend design waarin oud en nieuw verweven zijn. De Wendela stoel is uitgevoerd in een combinatie van hout en aluminium en heeft een totale hoogte van 78,5 centimeter met een breedte van 41,5 centimeter en een diepte van 47,5 centimeter. De zithoogte meet 45 cm. Het aluminium frame van de Wendela stoel is verkrijgbaar in zes kleuren. Hierbij kan gekozen worden voor een lichte of donker houten zitting. Tevens is de Wendela stoel verkrijgbaar als barstoel. Bekijk hier de hele Wendela familie.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie