Functionals kruk Stool door Serener

Functionals kruk Stool door Serener

  • Functionals kruk Stool door Serener
  • Functionals kruk Stool door Serener
  • Functionals kruk Stool door Serener
  • Functionals kruk Stool door Serener
  • Functionals kruk Stool door Serener

299,00

Exclusief btw € 247,11

Materiaal Aluminium, Kunststof
Productnummer 06.19.029.605
Merk Functionals
Designer Serener
Levertijd 3-4 weken

Beschrijving

Functionals biedt sinds 2009 een verzameling van meubelen en producten ontworpen door eigentijdse, innovatieve ontwerpers. Ieder heeft zijn kenmerkende invalshoek, maar ze delen een onconventionele, gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. De missie van Functionals is om design te maken dat beantwoordt aan de behoeften van de klant, dat het oog streelt en de tand des tijd doorstaat. De producten van Functionals worden uitgevoerd in metaal, hout, leer en stof. Het zijn producten met een architectonische, industriële en grafische uitstraling. Het design valt op door zijn unieke details.

Uitvoering Stool
Deze eenvoudige, klassieke ‘Stool’ kruk van Serener doet tegelijkertijd denken aan een traditionele houten pianokruk en een strakke, moderne eettafelkruk. Het aluminium maakt de ‘Stool’ kruk duurzaam en licht gewicht. De gebogen rand onder de zitting fungeert als een handvat, hierdoor kan je de kruk overal mee naartoe nemen. Gebruik hem in huis of op kantoor, als zitting of bijzettafel, waar en wanneer maar nodig.

De ‘Stool’ kruk is uitgevoerd in gepoedercoat of geanodiseerd aluminium met kunststof poten. De kruk heeft een diameter van 40 centimeter met een totale hoogte van 45 centimeter en is verkrijgbaar in 8 kleuren. Combineer de Stool met de Cushion voor Stool van Functionals. Gemaakt van hoogwaardig leer in de kleuren zwart of wit.


Meer informatie / Stalen
Moodboard

Moodboard Maken

Maak eenvoudig en snel met een druk op deze knop een moodboard. Ga naar onze Moodboard Pagina

 
Klanternservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)10 307 4119
info@designlinq.nl

 

Montage & Bezorging

Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.


Meer producten uit deze serie