Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Functionals loungestoel Miller High zwart leer door Serener

  • Functionals loungestoel Miller High zwart leer door Serener
  • Functionals loungestoel Miller High zwart leer door Serener
  • Functionals loungestoel Miller High zwart leer door Serener
  • Functionals loungestoel Miller High zwart leer door Serener
  • Functionals loungestoel Miller High zwart leer door Serener

2.374,00

Exclusief btw € 1.961,98

Materiaal Gepoedercoat staal, Multiplex, Leer
Product Nummer 06.14.053.400
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Ontwerper Christoph Seyferth (de visionair achter de naam Serener) ontwierp in 2015 deze loungechair Miller High voor het Nederlandse designlabel Functionals.

Het idee voor dit ontwerp ontstond toen Christophe een design klassieker aan het repareren was: Pierre Paulin zijn lederen ‘Butterfly’ stoel. Christoph vond deze stoel zo verbazingwekkend comfortabel dat hij besloot een moderne versie van deze klassieker te ontwerpen. Door zijn vriendelijke en ronde ontwerp oogt deze Loungestoel zeer comfortabel en nodigt hij tot zitten uit. Als je eenmaal plaats genomen hebt zul je ervaren dat deze stoel nog comfortabeler zit dan hij er uit ziet.

Het sterke, 5 mm dikke tuigleer voelt zacht aan en geeft zowel de zitting als de rugleuning een zekere elasticiteit waardoor de stoel zich als het ware rond het lichaam vormt. Het Duitse tuigleer is gestikt en gepolijst door een zadelmaker en zwart gekleurd in een organisch proces. Het stalen buisframe geeft voldoende stevigheid terwijl een onder de zitting aangebrachte rond gevormde multiplex plaat zorgt voor voldoende demping als je gaat zitten.

Deze klassiek ogende loungechair is uitgevoerd in zwart leer maar is ook verkrijgbaar met donkerbruin leer, cognac gekleurd leer en naturel leer. Je kunt bij al deze soorten leer voor het frame kiezen uit een zwarte of zandkleurige poedercoating. Om het zitcomfort verder te vergroten kun je bij deze stoel ook een bijpassende Miller Ottoman bestellen. Christoph Seyferth ontwierp naast de Miller High ook een lage versie: Fauteuil Miller.

Uitvoering Miller High
De Miller High is opgebouwd uit een frame van stalen buizen met een diameter van 18 mm. Dit frame is gepoedercoat en kan naar keuze worden besteld in zwart of zandkleur. Deze fauteuil is 105 cm hoog (zithoogte 38 cm) heeft een totale breedte van 71 cm en is 68 cm diep.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie