Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Functionals stoel Emil Rosi zonder armleuning door Serener

  • Functionals stoel Emil Rosi zonder armleuning door Serener
  • Functionals stoel Emil Rosi zonder armleuning door Serener
  • Functionals stoel Emil Rosi zonder armleuning door Serener
  • Functionals stoel Emil Rosi zonder armleuning door Serener
  • Functionals stoel Emil Rosi zonder armleuning door Serener

1.075,00

Exclusief btw € 888,43

Materiaal Leder, Eikenfineer, Gelaagd Beukenhout, Gepoedercoat Aluminium, Kunststof
Product Nummer 06.31.071.1061
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Functionals biedt sinds 2009 een verzameling van meubelen en producten ontworpen door eigentijdse, innovatieve ontwerpers. Ieder heeft zijn kenmerkende invalshoek, maar ze delen een onconventionele, gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. De missie van Functionals is om design te maken dat beantwoordt aan de behoeften van de klant, dat het oog streelt en de tand des tijd doorstaat. De producten van Functionals worden uitgevoerd in metaal, hout, leer en stof. Het zijn producten met een architectonische, industriële en grafische uitstraling. Het design valt op door zijn unieke details.  

Uitvoering Emil Rosi  
Deze design stoel is een ontwerp van Serener uit 2019. De rugleuning van de Emil Rosi is  gemaakt van vijf mm dik leer van de hoogste kwaliteit. Dit gecombineerd met het ondersteunende frame zorgt ervoor dat de Emil Rosi niet alleen opvalt maar ook nog eens voor een uitstekende zitcomfort biedt.  

De Emil Rosi is gemaakt van gelaagd beukenhout en afgewerkt met eikenfineer. Het frame is gemaakt van gepoedercoat aluminium en de voeten van kunststof. De rugleuning is gemaakt van leder en optioneel kun je er voor kiezen dat de zitting bekleed is met zwart leder. Deze design stoel is hierdoor leverbaar in zes verschillende kleurcombinaties. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’.   Deze stoel is ook leverbaar in een uitvoering met armleuningen.

Deze design stoel heeft een breedte van 59,5 cm en een diepte van 52,5 cm. De zithoogte van de Emil Rosi is 45 cm en de totale hoogte van de stoel is 84 cm.  

Ontdek meer artikelen binnen deze serie