Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Moooi stoel V.I.P. Chair door Marcel Wanders

  • Moooi stoel V.I.P. Chair door Marcel Wanders
  • Moooi stoel V.I.P. Chair door Marcel Wanders
  • Moooi stoel V.I.P. Chair door Marcel Wanders
  • Moooi stoel V.I.P. Chair door Marcel Wanders
  • Moooi stoel V.I.P. Chair door Marcel Wanders

2.034,00

Exclusief btw € 1.680,99

Materiaal Bekleed stalen frame, Vuurbestendig foam, Kvadrat (Divina 3 of Divina Melange 3), Nylon wielen
Merk Moooi
Product Nummer 10.31.221.6109
Levering 5-10 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Moooi stoel V.I.P. Chair is een ontwerp van Marcel Wanders uit 2000. Oorspronkelijk ontwierp hij de stoel voor het Nederlandse Paviljoen op de Wereldexpo van Hannover in 2000. Deze prachtige stoel is gemaakt van een stalen frame met schuim, bekleed met de stof Divina Melange. Deze wollen stof ziet eruit alsof het vilt is, wat een bijzonder effect geeft. De stof valt los om de poten, als een soort broekspijp, waardoor het lijkt alsof hij zweeft. Stevige nylon wielen zijn onder de poot verborgen.

Specificaties
Moooi V.I.P. Chair heeft een zithoogte van 46 cm, diepte 62 cm, breedte 62 cm en totale hoogte 81 cm. De stoel stoel is gemaakt van een stalen frame met schuim, bekleed met de stof Divina Melange van Kvadrat en heeft stevige nylon wielen. Hier zie je de door Moooi geadviseerde kleur: lichtgrijs Divina Melange 3 (120). Daarnaast is de V.I.P. Chair in vele kleuren te bestellen. De stoel in een andere kleur uit de Kvadrat stoffencollectie (Divina 3 en Divina Melange 3) wordt op bestelling gemaakt en heeft een levertijd van 6 - 8 weken. Bekijk de kleuren bij het product: Moooi stoel V.I.P. Chair Kvadrat door Marcel Wanders.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie