Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

MOX kast Pool 82 door André Zingg

  • MOX kast Pool 82 door André Zingg
  • MOX kast Pool 82 door André Zingg
  • MOX kast Pool 82 door André Zingg
  • MOX kast Pool 82 door André Zingg
  • MOX kast Pool 82 door André Zingg

830,00

Exclusief btw € 685,95

Materiaal Chroom, Gepoedercoat staal
Merk MOX
Product Nummer 23.27.037.1006
Levering 2-3 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Een ontwerp van André Zingg uit 1996 voor MOX is dit wandmeubel met de naam Pool. Het meubel bestaat uit een frame van glanzend verchroomde metalen buizen (tegen meerprijs ook leverbaar in geborsteld verchroomde of zwart verchroomde uitvoering) waartussen 2 schappen zijn geplaatst met een onderlinge afstand van 33 cm. Deze schappen zijn gemaakt van gepoedercoat staal en leverbaar in 4 kleuren: wit, zwart, olijfgroen en donkerrood.

De Pool kan gewoon tegen de wand worden gezet (dus geen gaten boren!) en is dan al uiterst stabiel. Die stabiliteit wordt alleen maar vergroot als er meer in wordt gezet, of als het meubel met verbindingsstukken (als extra verkrijgbaar) aan een andere Pool wordt gekoppeld. De totale hoogte van dit meubel is 82 cm, met een breedte van 80 cm en een diepte van 36 cm. Bekijk de gehele Pool collectie hier

Ontdek meer artikelen binnen deze serie