Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra bank Polder Sofa met armleuning rechts door Hella Jongerius

  • Vitra bank Polder Sofa met armleuning rechts door Hella Jongerius
  • Vitra bank Polder Sofa met armleuning rechts door Hella Jongerius
  • Vitra bank Polder Sofa met armleuning rechts door Hella Jongerius
  • Vitra bank Polder Sofa met armleuning rechts door Hella Jongerius
  • Vitra bank Polder Sofa met armleuning rechts door Hella Jongerius

7.290,00

Exclusief btw € 6.024,79

Materiaal Hout, Polyurethaanschuim, Polyesterfleece
Merk Vitra
Product Nummer 14.03.468.500
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

De Nederlandse Hella Jongerius ontwierp deze stoel in 2005 voor het traditierijke merk Vitra.

De asymmetrische vormen van deze design bank doen je denken aan het Nederlandse landschap. Hella Jongerius was geïnspireerd door de lage, vlakke en langgerekte stukken die Nederlanders kennen als ‘polders’. In 2005 werden de eerste Polder Sofa’s gelanceerd en in 2015 bracht Vitra nieuwe uitvoeringen met nieuwe kleuren uit. Dit ontwerp maakt samen met de Polder Compact en en de Polder Ottoman deel uit van de Polder collectie.

Deze design bank is leverbaar in de kleuren: geel, groen, rood en blauw. Elke kleur is van een ander soort stof gemaakt. Jongerius koos er bewust voor om verschillende kleuren toe te voegen aan het ontwerp. Door deze frisse kleuren is de Polder een prachtige aanvulling in ieder interieur. De hoge armleuningen zorgen ervoor dat je gemakkelijk in verschillende posities lekker languit op de bank kan gaan liggen. De knopen op de rugkussens dienen niet alleen als mooi contrast met de stof, maar zorgen er ook voor dat de bekleding eenvoudig verwijderd kan worden voor de reiniging. Alle specificaties betreft de gebruikte textielsoorten kan je vinden in de PDF.

Uitvoering Polder Sofa met armleuning rechts
Het frame van deze design bank is gemaakt van hout dat is opgevuld met polyurethaanschuim, veren en polyesterfleece. Tevens hebben de zitkussens ook een pocketvering. Metaal en kunssttof is het gebruikte materiaal voor de sierknopen op de rugkussens. De armkussen is vrij te positioneren en zijn gevuld met zand verzwaard polyurethaanschuim. De Polder Sofa is ook leverbaar met een armleuning aan de linkerkant.

Deze bank is 260 cm breed, 97 cm diep en heeft een zithoogte van 35 cm. De totale hoogte van dit bankstel bedraagt 82 cm. Bekijk de hele Polder familie hier.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie