Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra bureaustoel Grand Executive Highback door Antonio Citterio

  • Vitra bureaustoel Grand Executive Highback door Antonio Citterio
  • Vitra bureaustoel Grand Executive Highback door Antonio Citterio
  • Vitra bureaustoel Grand Executive Highback door Antonio Citterio
  • Vitra bureaustoel Grand Executive Highback door Antonio Citterio
  • Vitra bureaustoel Grand Executive Highback door Antonio Citterio

3.555,00

Exclusief btw € 2.938,02

Materiaal Gepolijst aluminium, Kunststof, Polyurethaanschuim, Leder L20 of Leder Premium L40
Merk Vitra
Product Nummer 14.10.714.704
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Deze bureaustoel is in 2015 ontworpen door Antonio Citterio voor het Zwitserse merk Vitra.

Deze design bureaustoel doet je misschien denken aan de design loungestoel de Repos. Deze Grand Executive Highback combineert namelijk de elegantie van de Repos met de functionaliteit van een bureaustoel. De Grand Executive is samen met de Grand Conference en de Repos familie perfect voor een elegant maar moderne werkomgeving.

Het kwaliteits hoge leder en de zachte vulling zorgen voor het ultieme zitcomfort dat we van Vitra gewend zijn. Met het FlowMotion-mechanisme kan iedere gebruiker individueel de weerstand van de rugleuning bepalen waardoor je de stoel helemaal eigen kan maken. Daarnaast is het nekkussen ook nog eens verstelbaar. De handgemaakte details van deze design bureaustoel worden extra benadrukt door de siernaden.

Uitvoering Grand Executive Highback
Het vijfpotige onderstel van deze bureaustoel is gemaakt van gepolijst spuitgietaluminium. De rug en zitting zijn gemaakt van polyurethaanschuim bekleed met L20 Leer of L40 (premium) leer. Kies de gewenste kleur leer en leersoort bij Kleur.

Deze design bureaustoel in instelbaar in hoogte vanaf 125 cm tot en met 137 cm. De zithoogte is in te stellen vanaf 40,5 cm tot en met 50,5cm. De breedte van de Grand Executive Lowback bedraagt 67,5 cm en heeft een diepte van 46 cm.


Alle bureaustoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met wielen voor tapijt, maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met wielen voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze wielen bestellen door ‘Met wielen voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ op de eerste pagina van het bestelproces.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie