Vitra stoel .03 zwart onderstel door Maarten van Severen

Vitra stoel .03 zwart onderstel door Maarten van Severen

  • Vitra stoel .03 zwart onderstel door Maarten van Severen
  • Vitra stoel .03 zwart onderstel door Maarten van Severen
  • Vitra stoel .03 zwart onderstel door Maarten van Severen
  • Vitra stoel .03 zwart onderstel door Maarten van Severen
  • Vitra stoel .03 zwart onderstel door Maarten van Severen

489,00

Exclusief btw € 404,13

Materiaal Aluminium, Staal, Polyurethaanschuim
Productnummer 14.31.230.600
Merk Vitra
Designer Maarten van Severen
Levertijd 4-6 weken

Beschrijving

Topdesign van Hollandse bodem, deze prachtige Vitra .03 stoel van Maarten van Severen. Deze stoel wordt gekenmerkt door strakke en slanke lijnen, maar ook door onverwachts comfort door de flexibele bladveren in de rugleuning. De zitschaal is te bestellen in 7 kleuren, zoals avocado en signaalrood. Het onderstel is te bestellen in zilver, zwart of verchroomd. Deze versie heeft een zwart onderstel.

Selecteer bij het kopje "Uitvoering" of de 03. stoel stapelbaar of niet stapelbaar moet zijn.

Uitvoering 'Niet Stapelbaar'
De niet stapelbare versie van de .03 stoel heeft een totale hoogte van 79 cm, een zithoogte van 42 cm, een breedte van 38 cm en een diepte van 52,5 cm. De zitschaal is gemaakt van polyurethaanschuim en leverbaar in de kleuren zwart, grijs, signaalrood, donkergrijs, donkergroen, mango en mintgroen. Het onderstel is gemaakt van gepoedercoat zwart staal (achterpoten) en gepoedercoat zwart aluminium (voorpoten). De rugleuning heeft geïntegreerde bladveren.

Uitvoering 'Stapelbaar'
De stapelbare versie van de .03 stoel is breder aangezien de poten aan de buitenzijde van de zitkuip bevestigd zijn. Deze uitvoering heeft een totale hoogte van 79 cm, een zithoogte van 42 cm, een breedte van 43,5 cm en een diepte van 52,5 cm. De zitschaal is gemaakt van polyurethaanschuim en leverbaar in de kleuren zwart, grijs, signaalrood, donkergrijs, donkergroen, mango en mintgroen. Het onderstel is gemaakt van gepoedercoat zwart staal (achterpoten) en gepoedercoat zwart aluminium (voorpoten). De rugleuning heeft geïntegreerde bladveren. Stapelbaar tot 10 stoelen hoog.

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.Meer informatie / Stalen
Moodboard

Moodboard Maken

Maak eenvoudig en snel met een druk op deze knop een moodboard. Ga naar onze Moodboard Pagina

 
Klanternservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)10 307 4119
info@designlinq.nl

 

Montage & Bezorging

Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.


Meer producten uit deze serie