Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra stoel All Plastic Chair door Jasper Morrison

  • Vitra stoel All Plastic Chair door Jasper Morrison
  • Vitra stoel All Plastic Chair door Jasper Morrison
  • Vitra stoel All Plastic Chair door Jasper Morrison
  • Vitra stoel All Plastic Chair door Jasper Morrison
  • Vitra stoel All Plastic Chair door Jasper Morrison

325,00

Exclusief btw € 268,60

Materiaal Polypropyleen (Two-Tone)
Merk Vitra
Product Nummer 14.31.349.305
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Jasper Morrison ontwierp deze stoel in 2006 voor het Zwitserse merk Vitra.

De vorm van deze stoel doet je denken aan de klassieke houten stoel die we al decennia lang zien in restaurants en eetkamers. Wat het ontwerp van de All Plastic Chair van deze tijd maakt is het gebruikte materiaal kunststof. De zitting en rugleuning passen zich aan de lichaamscontouren van de gebruiker aan. Daarnaast buigt de rugleuning zachtjes met de bewegingen mee om het zitcomfort te vergroten.

Het frame van afgevlakte vormen is uit één stuk gegoten. Het dunne zitoppervlak van deze design stoel is organisch gevormd. De rugleuning is net iets fijner ontworpen dan dat we gewend zijn van de klassieke houten stoelen. Deze stoel is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik en is extreem duurzaam door gebruik van het materiaal kunststof. Deze design stoel is perfect voor in de eetkamer, café, restaurant of voor op het terras. De All Plastic Chair is een klassieke design stoel met alle voordelen van de moderne tijd.

Uitvoering All Plastic Chair
Deze design stoel is gemaakt van polypropyleen en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Deze stoel is leverbaar in meerdere kleuren, zoals wit (two-tone), ijsgrijs (two-tone) of baksteenrood (two-tone). Kies de gewenste uitvoering bij 'Kleur'.

De All Plastic Chair heeft een breedte van 42,5 cm en een diepte van 46 cm. De zithoogte bedraagt 44,5 cm en heeft een totale hoogte van 77 cm.

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.