Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra stoel Panton Chair door Verner Panton

  • Vitra stoel Panton Chair door Verner Panton
  • Vitra stoel Panton Chair door Verner Panton
  • Vitra stoel Panton Chair door Verner Panton
  • Vitra stoel Panton Chair door Verner Panton
  • Vitra stoel Panton Chair door Verner Panton

349,00

Exclusief btw € 288,43

Materiaal Polypropyleen (outdoor)
Merk Vitra
Product Nummer 14.31.009.100
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

De Vitra Panton Chair is een moderne heruitvoering van het beroemde ontwerp van Verner Panton uit 1963. Het baanbrekende ontwerp heeft talloze prijzen gewonnen en is met recht een vast onderdeel is van de collectie van het Museum of Modern Art in New York. Boordevol geschiedenis dus, deze unieke stoel. Verner Panton begon in de jaren zestig te experimenteren met de mogelijkheden van kunststof, een materiaal dat toen nieuw was in de meubelindustrie. Doel: een comfortabele stoel uit een stuk met organische vormen produceren. Pas toen Panton in 1963 met Vitra in aanraking kwam, kon hij zijn ontwerp verwezenlijken.

Uitvoering
Dit is een moderne heruitgave van de stoel van polypropyleen. Deze kunststof van hoge kwaliteit maakt het mogelijk om de stoel in verschillende kleuren te leveren, zoals wit, diepzwart, soft mint en bordeaux rood. De Panton Chair heeft een totale hoogte van 86, een zithoogte van 44 cm, een breedte van 50 cm en een diepte van 61 cm.

Door speciale additieven wordt kleurvervaging door UV-licht voorkomen. Hierdoor is de Panton Chair geschikt voor buiten gebruik. Echter wordt langdurig blootstelling aan zonlicht afgeraden.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie