Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra stoel Standard SP door Jean Prouvé

  • Vitra stoel Standard SP door Jean Prouvé
  • Vitra stoel Standard SP door Jean Prouvé
  • Vitra stoel Standard SP door Jean Prouvé
  • Vitra stoel Standard SP door Jean Prouvé
  • Vitra stoel Standard SP door Jean Prouvé

470,00

Exclusief btw € 388,43

Materiaal ASA kunststof (fijne structuur), Gepoedercoat staalplaat en staalbuis (met textuur)
Merk Vitra
Product Nummer 14.31.746.621
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Jean Prouvé ontwierp tussen 1934 en 1950 verschillende uitvoeringen van deze designstoel die behoort tot de brede collectie van Vitra.

De achterpoten van een stoel worden het meest belast. Dit komt omdat de achterpoten het gewicht van het bovenlichaam van de gebruiker dragen. Vandaar dat de achterpoten van de Standard gemaakt zijn van dikke, holle buizen die het voornaamste gewicht overzetten naar de vloer. De voorpoten, die minder belast worden, zijn gemaakt van slank staalbuis. Het onderstel van deze stoel is niet alleen ontzettend functioneel, maar zorgt ook nog eens voor een uniek ontwerp.

De Standard is leverbaar in de klassieke versie waarin de rugleuning en zitkuip zijn gemaakt van hout of in de SP versie waarin de rugleuning en zitkuip zijn gemaakt van kunstof. Deze stoel is een echte designklassieker die door zijn tijdloze ontwerp ook perfect past in een modern interieur. De Standard combineert functionaliteit met design.

Uitvoering Standard SP
De zitting en rugleuning van deze design stoel zijn gemaakt van ASA kunststof met een fijne structuur. Het onderstel van de SP is gemaakt van gebogen staalplaat en gepoedercoat staalbuis. Deze design stoel is leverbaar in meerdere kleuren. Kies de gewenste uitvoering bij Kleur.

De Standard SP heeft een breedte van 42 cm en een diepte van 50,5 cm. De zithoogte bedraagt 45 cm en de totale hoogte van deze stoel is 81 cm.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie