Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra stoel Wire Chair DKR-2 door Charles & Ray Eames

  • Vitra stoel Wire Chair DKR-2 door Charles & Ray Eames
  • Vitra stoel Wire Chair DKR-2 door Charles & Ray Eames
  • Vitra stoel Wire Chair DKR-2 door Charles & Ray Eames
  • Vitra stoel Wire Chair DKR-2 door Charles & Ray Eames
  • Vitra stoel Wire Chair DKR-2 door Charles & Ray Eames

555,00

Exclusief btw € 458,68

Materiaal Verchroomd of gepoedercoat staaldraad, Textiel (Hopsak)
Merk Vitra
Product Nummer 14.31.776.332
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Het ijzerdraadmodel van deze Vitra Wire Chair DKR-2 is te zien als een variatie op de zitschaal uit een stuk die we zo goed kennen van Charles en Ray Eames. Het ontwerp doet denken aan een fijnmazig skelet, dat door het metaal een futuristisch karakter krijgt. En dan te bedenken dat dit ontwerp stamt uit 1951 – het bewijs dat het Amerikaanse ontwerperskoppel hun tijd ver vooruit was.

Uitvoering DKR-2
De Wire Chair DKR-2 heeft een hoogte van 84 cm, een zithoogte van 43 cm, een breedte van 49 cm en een diepte van 51 cm. De rugleuning en zitting zijn gemaakt van gebogen en gelast staaldraad. De beklede versie is verkrijgbaar in zwart gepoedercoat staaldraad of verchroomd staaldraad. De DKR-2 Chair is bekleed in een aantrekkelijk geometrisch ontwerp. De F60 stof Hopsak van Vitra is te bestellen in maar liefst 28 kleuren. Hopsak is sterke en slijtvaste stof die is gemaakt van 100% Polyamide. Hopsak is erg duurzaam en robuust en kan daarom zowel in privé-interieurs als in openbare ruimtes gebruikt worden.

Selecteer bij het kopje "Uitvoering" de kleur van het onderstel. Zo kun je kiezen uit een verchroomd stalen, zwart gepoedercoat, crème wit gepoedercoat of donkergrijs gepoedercoat onderstel. 

Selecteer bij het kopje "Kleur" de kleur van het textiel en bekijk de bijgevoegde PDF voor meer informatie. Vragen? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail info@designlinq.nl.

Wire Chair DKR serie
Naast een bekleeddde versie van de DKR Wire Chair is de stoel ook verkrijgbaar zonder bekleding. 

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 4 van het bestelproces.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie