Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Werner Works zitplek Parkour Diner door Kinzo

  • Werner Works zitplek Parkour Diner door Kinzo
  • Werner Works zitplek Parkour Diner door Kinzo
  • Werner Works zitplek Parkour Diner door Kinzo
  • Werner Works zitplek Parkour Diner door Kinzo
  • Werner Works zitplek Parkour Diner door Kinzo
Vanaf

8.705,00

Exclusief btw € 7.194,21

Materiaal Melamine, Kunststof ABS, Multiplex, Koudschuim, Bekleding Camira Synergy (95% wol, 5% polyamide) of Camira Blazer (100% wol) (zie PDF)
Product Nummer 53.03.036.076
Levering 8-10 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

De primaire functie van de kantoorkast is om ordners of kantoorbenodigdheden op te bergen, objecten in te plaatsen en jassen om in op te hangen. Parkour is een aanvulling op de primaire functie van een kantoorkast en sluit hierop goed aan op het Nieuwe Werken.

Parkour is een serie van multifunctionele booths die aansluiten op het Nieuwe Werken. Net als een 'parkour' volgt het ontwerp de mogelijke bewegingssequenties op kantoor en ontwikkelt het zijn vorm hiervan. De serie cabines bieden een oplossingen voor verschillende vormen van communicatie op kantoor. Ze beiden ruimte voor geconcentreerd werk, een rustig gesprek aan de telefoon of discussie met een andere collega, voor een korte koffiepauze, een lounge voor ontspanning of ontmoetingszone. Het spectrum aantoepassingsscenario's voor Parkour is zeer divers. 

De achterkant van Parkour kan geactiveerd worden als werkoppervlak door deze te voorzien van een whiteboard, magnetisch oppervlak of een prikbord.

Uitvoering Parkour
Parkour heeft een behuizing gemaakt van melamine (DIN EN 14322) dat is voorzien van koudschuim. De cabine is bekleed met textiel van Camira. Hierin is keuze uit het textiel Synergy (95% scheerwol en 5% polyamide) of Blazer (100% scheerwol). Kies het gewenste textiel bij ‘Kleur’ en bekijk de PDF ‘Meer informatie / Stalen’ hierboven voor het uitgebreide kleur assortiment.

De producten uit de Parkour serie kunnen voorzien worden van een power dot (stekkerpunt) of een USB oplaadpunt in het tafelblad bij de FonzelleFocusCoffee Niche en Diner. Selecteer dit gewenste onderdeel bij 'Uitvoering'.

Verdere uitbreiding zoals LED verlichting of het voorzien van de whiteboard aan de achterkant is op aanvraag. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Afmetingen Parkour Diner
Parkour Diner is 180 cm breed en heeft een diepte van 124,2 cm. De totale hoogte van Diner meet 227,3 cm. Het tafelblad is 100 cm breed, 55 cm diep en is bevestigd op een hoogte van 74 cm. De zitting is 124,2 cm breed, 45,6 cm diep en heeft een zithoogte van 46 cm. Het onderstel van de tafel heeft een diameter van 10 cm en is in de kleur zwart.

Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

Ontdek meer artikelen binnen deze serie