Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort bank Big Island Sofa 2,5-zits door Anderssen & Voll

  • Artifort bank Big Island Sofa 2,5-zits door Anderssen & Voll
  • Artifort bank Big Island Sofa 2,5-zits door Anderssen & Voll
  • Artifort bank Big Island Sofa 2,5-zits door Anderssen & Voll
  • Artifort bank Big Island Sofa 2,5-zits door Anderssen & Voll
  • Artifort bank Big Island Sofa 2,5-zits door Anderssen & Voll

3.444,00

Exclusief btw € 2.846,28

Materiaal Metaal, Nosag veren, Polyurethaan, Schuimrubber, Multiplex, Bekleding Uni of Duo-stoffering (Zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.03.004.080
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze design bank Big Island Sofa uit 2015 is het eerste product dat Anderssen en Voll voor het merk Artifort hebben ontworpen.

Volgens het Noorse ontwerpersduo heeft ieder mens wel eens een tijdje geen bank in huis gehad. Het gevoel dat je geen veilige plek en privacy in huis hebt inspireerde Anderssen & Voll. Met de Big Island creëren ze juist een tegenovergesteld gevoel. Deze design bank is namelijk een plek om op neer te ploffen en helemaal tot rust te komen.

Deze Artifort modulaire bank is ideaal voor in de wachtkamer, lobby, directiekamer of in de woonkamer. Het biedt niet alleen privacy, maar geeft je het gevoel dat je helemaal alleen bent op een eiland volgens de ontwerpers. Naast deze 2,5-zits is deze design sofa ook leverbaar in een 3-zits uitvoering of als een hoekelement.

Uitvoering Big Island Sofa 2,5-zits
Deze design bank is gemaakt van metaal, polyurethaan, multiplex, schuimrubber en nosag veren.

De Big Island is leverbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Deze design bank is leverbaar in verschillende stofgroepen met rekcategorie 1, 2, 3 of 4. Kies de gewenste stofgroep bij ‘Kleur’. Je kan kiezen voor een duostoffering binnen één stofgroep.

Bekijk de PDF Meer informatie / Stalen’ hieronder voor het uitgebreide kleur assortiment. Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

Deze Artifort modulaire bank is voorzien van vloerdoppen met vilt. De Big Island Sofa 2,5-zits heeft een breedte van 220 cm en een diepte van 85 cm. De zithoogte bedraagt 39 cm en de totale hoogte van de sofa is 87 cm.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie