Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort bank Bras 2,5-zits door Khodi Feiz

  • Artifort bank Bras 2,5-zits door Khodi Feiz
  • Artifort bank Bras 2,5-zits door Khodi Feiz
  • Artifort bank Bras 2,5-zits door Khodi Feiz
  • Artifort bank Bras 2,5-zits door Khodi Feiz
  • Artifort bank Bras 2,5-zits door Khodi Feiz

3.358,00

Exclusief btw € 2.775,21

Materiaal Gepoedercoat Staal of Massief Eikenhout, Nosag veren, Polyurethaan, Schuimrubber, Multiplex, Bekleding Textiel (Zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.03.050.080
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze Bras 2,5-zits bank is een ontwerp uit 2014 van de Iraanse Khodi Feiz voor het Nederlandse merk Artifort.

Deze design bank valt op door zijn strakke ontwerp met de ronde vormen. De Bras heeft een unieke constructie dat ervoor zorgt dat de bank licht terug veert wanneer je gaat zitten. Zo biedt deze Artifort bank een geweldig zitcomfort waardoor je de bank nooit wilt verlaten.

Deze Bras 2,5-zits bank maakt deel uit van de Bras collectie. Maak de serie compleet door de bank aan te vullen met de bijpassende hocker of door de Bras design bank te combineren met de Bras fauteuil. De Artifort Bras collectie is een uitstekende keuze voor toepassing in lounges, de wachtruimte en voor thuis.

Uitvoering Bras 2,5-zits
Deze design bank is gemaakt van polyurethaan, schuimrubber en multiplex. Het onderstel is gemaakt van gepoedercoat staal of vervaardigd uit geolied massief eikenhout. Kies het gewenste onderstel bij ‘Uitvoering’ en kies uit het grote aanbod kleuren staal en eikenhout via de bijgevoegde PDF.

De Bras 2,5-zits is leverbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Deze design bank is leverbaar in verschillende stofgroepen met rekcategorie 2, 3 en 4. Kies de gewenste stofgroep bij ‘Kleur’ en bekijk de PDF ‘Meer informatie / Stalen’ hieronder voor het uitgebreide kleur assortiment.

Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

Deze moderne bank wordt geleverd met vloerdoppen van kunststof. De Bras 2,5-zits heeft een breedte van 215 cm en een diepte van 77 cm. De zithoogte bedraagt 44 cm en in totaal heeft deze design bank een hoogte van 72 cm.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie