Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort fauteuil Bras Highback door Khodi Feiz

  • Artifort fauteuil Bras Highback door Khodi Feiz
  • Artifort fauteuil Bras Highback door Khodi Feiz
  • Artifort fauteuil Bras Highback door Khodi Feiz
  • Artifort fauteuil Bras Highback door Khodi Feiz
  • Artifort fauteuil Bras Highback door Khodi Feiz

1.805,00

Exclusief btw € 1.491,74

Materiaal Gepoedercoat Staal / Gepolijst RVS of Massief Eikenhout, Nosag veren, Polyurethaan, Schuimrubber, Multiplex, Bekleding Textiel (Zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.14.109.080
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze Bras Highback is een ontwerp uit 2014 van de Iraanse Khodi Feiz voor het Nederlandse merk Artifort.    

Deze design fauteuil valt op door zijn strakke ontwerp met de ronde vormen. De Bras heeft een unieke constructie dat ervoor zorgt dat de fauteuil licht terug veert wanneer je gaat zitten. Zo biedt deze Artifort stoel een geweldig zitcomfort waardoor je de loungestoel nooit wilt verlaten.

Deze Bras Highback maakt deel uit van de Bras collectie. Maak de serie compleet door de fauteuil aan te vullen met een Brass bank of de bijpassende hocker. De Artifort Bras collectie is een uitstekende keuze voor toepassing in lounges, de wachtruimte en voor thuis.    

Materiaal Bras Highback
Deze design fauteuil is gemaakt van nosag veren, polyurethaan, schuimrubber en multiplex. De stoel is bekleed met textiel.  

De Bras Highback is leverbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Deze design poef is leverbaar in verschillende stofgroepen met rekcategorie  2, 3, en 4. Kies de gewenste stofgroep bij ‘Kleur’ en bekijk de PDF ‘Meer informatie / Stalen’ hieronder voor het uitgebreide kleur assortiment.  

Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]


Uitvoering Bras Highback
Deze Artifort loungestoel is leverbaar met een gepoedercoat staal, een gepolijst RVS of een 4-poot massief eikenhout onderstel. De onderstellen gemaakt van staal en RVS zijn draaibaar. Selecteer de gewenste versie bij ‘Uitvoering’.  

Deze design fauteuil heeft een breedte van 90 cm en een diepte van 79 cm. De zithoogte bedraagt 43 cm en deze Bras Highback heeft een totale hoogte van 98 cm.   

Ontdek meer artikelen binnen deze serie