Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort bank Mare 2,5-zits FC 306 door René Holten

  • Artifort bank Mare 2,5-zits FC 306 door René Holten
  • Artifort bank Mare 2,5-zits FC 306 door René Holten
  • Artifort bank Mare 2,5-zits FC 306 door René Holten
  • Artifort bank Mare 2,5-zits FC 306 door René Holten
  • Artifort bank Mare 2,5-zits FC 306 door René Holten

3.001,00

Exclusief btw € 2.480,17

Materiaal Gepoedercoat Staal of Gepolijst RVS, Schuim (vast rugkussen), Bekleding Textiel of Leder (Zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.03.060.080
Levering Quick Ship of 6-8 Weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze tijdloze Mare bank is door de Nederlandse René Holten in 2003 ontworpen voor het meubel merk Artifort.    


Een Mare bank is makkelijk te herkennen aan de inkeping in het midden van de zitting en aan beide kanten van de sledevoet. Deze design bank zit bijzonder comfortabel en heeft een elegant uiterlijk dankzij de strakke lijnen en de subtiele details.    


Vanwege de grote populariteit is de Mare bank de laatste jaren verder uitgebreid. Je kan je eigen ideale Mare creëren. Klein of groot, recht of speels, met de Mare kan het allemaal. De basis van deze design bank bestaat uit een 2-zits, een 2,5-zits en een 3-zitsbank. Deze basis kan worden aangevuld met een bijhorende poef, fauteuil, salontafel of chaise longue. Zo kun je geheel je eigen persoonlijke Mare zithoek maken.    

Uitvoering Mare 2,5-zits FC 306 
Het onderstel van deze design bank is gemaakt van gepoedercoat staal of van gepolijst RVS. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’ en bekijk alle poedercoating kleuren in de bijgevoegde PDF. De vaste rugkussens zijn gemaakt van schuim en bekleed met textiel of leder.    

De Mare 2,5-zits FC 306 is leverbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Deze design bank is leverbaar in verschillende stofgroepen met rekcategorie 1,2, 3, 4 en 5. Kies de gewenste stofgroep bij ‘Kleur’ en bekijk de PDF ‘Meer informatie / Stalen’ hieronder voor het uitgebreide kleur assortiment.    

Deze design bank is verkrijgbaar in het Fast Delivery programma van Artifort in de volgende textielsoorten: Artifort Selecte, Artifort Lana, Amdal 180, Hallingdal, Ploegwool of Artifort OX Leder. Deze ‘Quick Ship’ kleuren hebben een levertijd van circa 4 weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’.      

Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]


De Mare 2,5-zits FC 306 heeft een breedte van 204 cm en een diepte van 83 cm. De armen hebben een breedte van 12 cm. Deze design bank heeft een totale hoogte van 74 cm. De zithoogte bedraagt 43 cm en de armleuning heeft een hoogte van 63 cm.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie