Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort voetenbank Mare Poef door René Holten

  • Artifort voetenbank Mare Poef door René Holten
  • Artifort voetenbank Mare Poef door René Holten
  • Artifort voetenbank Mare Poef door René Holten
  • Artifort voetenbank Mare Poef door René Holten
  • Artifort voetenbank Mare Poef door René Holten

1.338,00

Exclusief btw € 1.105,79

Materiaal Gepoedercoat Staal of Gepolijst RVS, Schuim (vast kussen), Bekleding Textiel of Leder (Zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.03.066.080
Levering Quick Ship of 6-8 Weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze tijdloze Mare Poef is door de Nederlandse René Holten in 2003 ontworpen voor het meubel merk Artifort.    


Dankzij de sledevoet aan beide kanten van deze voetenbank is het ontwerp makkelijk te herkennen als een toevoeging aan de Mare collectie. Net als de design bank zit de Mare Poef bijzonder comfertabel en heeft hij een elegant uiterlijk dankzij de strakke lijnen en de subtiele details. 


Vanwege de grote populariteit is de Mare bank de laatste jaren verder uitgebreid. Je kan je eigen ideale Mare creëren. Klein of groot, recht of speels, met de Mare kan het allemaal. De basis van deze design bank bestaat uit een 2-zits, een 2,5-zits en een 3-zitsbank. Deze basis kan worden aangevuld met een bijhorende poef, fauteuil, salontafel of chaise longue. Zo kun je geheel je eigen persoonlijke Mare zithoek maken.    

Uitvoering Mare Poef
Het onderstel van deze design voetenbank is gemaakt van gepoedercoat staal of van gepolijst RVS. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’ en bekijk alle poedercoating kleuren in de bijgevoegde PDF. Het vaste kussen is gemaakt van schuim en bekleed met textiel of leder.    

De Mare Poef is leverbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Deze design bank is leverbaar in verschillende stofgroepen met rekcategorie 1,2,3 en 5. Kies de gewenste stofgroep bij ‘Kleur’ en bekijk de PDF ‘Meer informatie / Stalen’ hieronder voor het uitgebreide kleur assortiment.    

Deze design voetenbank is verkrijgbaar in het Fast Delivery programma van Artifort in de volgende textielsoorten: Artifort Selecte, Artifort Lana, Amdal 180, Hallingdal, Ploegwool of Artifort OX Leder. Deze ‘Quick Ship’ kleuren hebben een levertijd van circa 4 weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’.      

Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]


De Mare Poef is leverbaar in een vierkante variant en in een rechthoekige variant. Selecteer de gewenste versie bij 'Uitvoering'.

De vierkante versie heeft een breedte en een diepte van 83 cm en een hoogte van 43 cm. 

De rechthoekige hocker heeft een breedte van 63 cm, een diepte van 83 cm en een hoogte van 43 cm. 

Ontdek meer artikelen binnen deze serie