Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort fauteuil Mushroom F 560 door Pierre Paulin

  • Artifort fauteuil Mushroom F 560 door Pierre Paulin
  • Artifort fauteuil Mushroom F 560 door Pierre Paulin
  • Artifort fauteuil Mushroom F 560 door Pierre Paulin
  • Artifort fauteuil Mushroom F 560 door Pierre Paulin
  • Artifort fauteuil Mushroom F 560 door Pierre Paulin

2.088,00

Exclusief btw € 1.725,62

Materiaal Staal, Multiplex, Vormschuim, Bekleding (Zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.14.008.080
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

De Mushroom fauteuil is misschien wel het beroemdste ontwerp van de Franse Pierre Paulin. Hij ontwierp deze iconische fauteuil in 1960 voor het Nederlandse merk Artifort.

Artifort Mushroom kenmerkt zich door zijn organische vorm en opvallende kleuren. Toen Paulin deze loungestoel in de jaren 60 ontwierp was de productietechniek revolutionair. Het is dan ook niet gek dat de Mushroom permanent behoort tot de collectie van het Museum of Modern Art in New York.

De Franse ontwerper was gefascineerd door de manier hoe een badpak het lichaam van een vrouw omarmde. Deze inspiratie is terug te zien in de prachtige rondingen en in de naadloze elastische stof die bestaat uit één stuk. De Mushroom is dé fauteuil om lekker in weg te kruipen en tot rust te komen. Dit is de kleinste versie uit de Mushroom collectie. Deze Artifort fauteuil is ook leverbaar in een grotere versie en als een poef.

Uitvoering Mushroom F560
Deze design fauteuil is gemaakt van mulitplex met een stalen frame dat is gevuld met vormschuim. De Mushroom F560 is leverbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Deze design fauteuil is leverbaar in verschillende stofgroepen met rekcategorie 3 en 4. Kies de gewenste stofgroep bij ‘Kleur’ en bekijk de PDF Meer informatie / Stalen’ hieronder voor het uitgebreide kleur assortiment.

Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

Deze Artifort fauteuil is voorzien van witte kunststof vloerdoppen. De Mushroom F560 heeft een breedte van 90 cm en een diepte van 85 cm. De zithoogte van deze design fauteuil is 40 cm en in totaal heeft de stoel een hoogte van 67 cm

Ontdek meer artikelen binnen deze serie