Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort poef Mushroom P 560 door Pierre Paulin

  • Artifort poef Mushroom P 560 door Pierre Paulin
  • Artifort poef Mushroom P 560 door Pierre Paulin
  • Artifort poef Mushroom P 560 door Pierre Paulin
  • Artifort poef Mushroom P 560 door Pierre Paulin
  • Artifort poef Mushroom P 560 door Pierre Paulin

570,00

Exclusief btw € 471,07

Materiaal Staal, Multiplex, Vormschuim, Bekleding (Zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.14.046.080
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze Artifort poef de Mushroom P560 is een ontwerp van de Franse Pierre Paulin.

De poef behoort tot de iconische Mushroom collectie. Artifort Mushroom kenmerkt zich door zijn organische vorm en opvallende kleuren. Toen Paulin deze collectie ontwierp in de jaren 60 was de productietechniek revolutionair. Het is dan ook niet gek dat de Mushroom permanent behoort tot de collectie van het Museum of Modern Art in New York.

De Franse ontwerper was gefascineerd door de manier hoe een badpak het lichaam van een vrouw omarmde. Deze inspiratie is terug te zien in de prachtige rondingen en in de naadloze elastische stof die bestaat uit één stuk. Combineer deze design poef met de kleine of grote variant van de Mushroom voor het ultieme zitcomfort.

Uitvoering Mushroom P560
Deze design poef is gemaakt van mulitplex met een stalen frame dat is gevuld met vormschuim. De Mushroom P560 is leverbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Deze design poef is leverbaar in verschillende stofgroepen met rekcategorie 3 en 4. Kies de gewenste stofgroep bij ‘Kleur’ en bekijk de PDF Meer informatie / Stalen’ hieronder voor het uitgebreide kleur assortiment.

Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

Deze Artifort poef is voorzien van witte kunststof vloerdoppen. De Mushroom P560 heeft een diameter van 45 cm en een hoogte van 38 cm.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie