Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort fauteuil Pala door Luca Nichetto

  • Artifort fauteuil Pala door Luca Nichetto
  • Artifort fauteuil Pala door Luca Nichetto
  • Artifort fauteuil Pala door Luca Nichetto
  • Artifort fauteuil Pala door Luca Nichetto
  • Artifort fauteuil Pala door Luca Nichetto

2.076,00

Exclusief btw € 1.715,70

Materiaal Multiplex, Staal, Vormschuim, Bekleding Textiel of Leder (Zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.14.098.080
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze design fauteuil is ontworpen door de Italiaanse Luca Nichetto voor het Nederlandse meubelmerk Artifort. In 2017 is deze Pala gepresenteerd tijdens de Salone del Mobile in Milaan.    

Nichetto combineert de traditionele waarden van Artifort met een eigentijds randje. Zo volgt de Pala de vorm van het menselijke lichaam dat zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Deze design fauteuil is een mooie toevoeging aan het interieur thuis, maar staat ook prachtig in een hotel, wachtkamer, lounge of in een restaurant.    

Deze design loungestoel, inclusief het ronde onderstel, is volledig gestoffeerd. Combineer meerdere Pala fauteuils met elkaar en wissel af met het onderstel van de Pala Giro voor een speelse afwisseling. Voeg daar ook nog eens de bijhorende poef Pala aan toe voor een geweldige zit beleving.    

Materiaal Pala Fauteuil
Deze design loungestoel is gemaakt van multiplex, staal en vormschuim. De bekleding is gemaakt van textiel of leder. Je hebt de mogelijkheid om een duo-stoffering te nemen binnen één stofgroep. Kies de gewenste versie bij ‘Uitvoering’.    

De Pala is leverbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Deze design fauteuil is leverbaar in verschillende stofgroepen met rekcategorie 1, 2, 3, en 4. Kies de gewenste stofgroep bij ‘Kleur’ en bekijk de PDFMeer informatie / Stalen’ hierboven voor het uitgebreide kleur assortiment.    

Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]   

Uitvoering Pala
Deze Artifort fauteuil is leverbaar in een draaibare en in een niet draaibare variant. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering.’    

De Pala heeft een breedte van 76 cm en een diepte van 86 cm. Deze design loungestoel heeft een zithoogte van 40 cm en een totale hoogte van 97 cm.  

Ontdek meer artikelen binnen deze serie