Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort poef / bijzettafel Pala door Luca Nichetto

  • Artifort poef / bijzettafel Pala door Luca Nichetto
  • Artifort poef / bijzettafel Pala door Luca Nichetto
  • Artifort poef / bijzettafel Pala door Luca Nichetto
  • Artifort poef / bijzettafel Pala door Luca Nichetto
  • Artifort poef / bijzettafel Pala door Luca Nichetto

600,00

Exclusief btw € 495,87

Materiaal Multiplex, Staal, Vormschuim, Bekleding Textiel of Leder (Zie PDF), Optioneel: Massief Eiken tafelblad (in standaard olie-kleur, zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.14.102.080
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Dit ontwerp van de Italiaanse Luca Nichetto voor het Nederlandse meubelmerk Artifort kan zowel gebruikt worden als een bijzettafel als een poef. In 2017 is deze Pala gepresenteerd tijdens de Salone del Mobile in Milaan.    Nichetto combineert de traditionele waarden van Artifort met een eigentijds randje. Deze design poef is een mooie toevoeging aan het interieur thuis, maar staat ook prachtig in een hotel, wachtkamer, lounge of in een restaurant.    

Deze design poef, inclusief het dunne ronde onderstel, is volledig gestoffeerd. Voeg de Pala of de Pala Giro fauteuil toe voor het ultieme zitcomfort.   

Materiaal Pala poef/bijzettafel
Deze design poef is gemaakt van multiplex, staal en vormschuim. De bekleding is gemaakt van textiel of leder. De Pala is leverbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Deze design bijzettafel is leverbaar in verschillende stofgroepen met rekcategorie 1, 2, 3, en 4. Kies de gewenste stofgroep bij ‘Kleur’ en bekijk de PDFMeer informatie / Stalen’ hierboven voor het uitgebreide kleur assortiment.    

Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]   

Uitvoering Pala
De Pala heeft een breedte en een diepte van 45 cm. Dit ontwerp van Artifort is leverbaar als een poef met een hoogte van 40 cm en is ook leverbaar als een bijzettafel, inclusief een eikentafelblad, met een hoogte van 39 cm. Kies de gewenste variant bij 'Uitvoering'. 

Ontdek meer artikelen binnen deze serie