Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Biegert & Funk tafelklok QLOCKTWO TOUCH Deep Black door Biegert & Funk

  • Biegert & Funk tafelklok QLOCKTWO TOUCH Deep Black door Biegert & Funk
  • Biegert & Funk tafelklok QLOCKTWO TOUCH Deep Black door Biegert & Funk
  • Biegert & Funk tafelklok QLOCKTWO TOUCH Deep Black door Biegert & Funk
  • Biegert & Funk tafelklok QLOCKTWO TOUCH Deep Black door Biegert & Funk
  • Biegert & Funk tafelklok QLOCKTWO TOUCH Deep Black door Biegert & Funk

995,00

Exclusief btw € 822,31

Materiaal RVS met zwarte coating, Aluminium
Product Nummer 04.18.277.412
Levering 2 - 5 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze unieke tafelklok is ontworpen door de heren Marco Biegert en Andreas Funk die iets wilden maken dat ze altijd al zelf wilden hebben; een klok zonder wijzers en cijfers die de tijd aangeeft in woorden. Het resultaat van deze wens is dit schitterende product dat door het gebruik van moderne LED technologie (verbruik slechts 2 Watt) de tijd meld in woorden, de tijd wordt iedere vijf minuten weergegeven en de tussenliggende minuten zijn aangegeven met kleine lichtpuntjes in de hoeken.. De woorden lichten wit op en zullen door de ingebouwde lichtsensor bij verminderd licht feller gaan branden. Bij aanraking van het scherm (vandaar de naam) lichten de woorden ook op zodat deze klok ook in het donker (als wekker dus) kan worden afgelezen. Tevens is er een instelbare alarmfunctie ingebouwd. De klok ontvangt het gestandaardiseerde European Time Signal en loopt daardoor niet alleen altijd op tijd, maar verzet de klok ook automatisch naar zomer-of wintertijd.

De vierkante wijzerplaat (13,5 x 13,5 cm) is gemaakt van zwart gecoat RVS. Bekijk alle uitvoeringen met het 'Touch' formaat 13,5 x 13,5 cm.

Specificaties QlockTwo Touch
De tafelklok is vierkant en meet 13,5 x 13,5 cm. Het frame is 1,8 cm dik en gemaakt van zwart aluminium. Het kunststof snoer met USB port is transparant en 300 cm lang. Voeding: 110 / 240 Volt. De QlockTwo Touch kun je op zichzelf neerzetten of gebruik maken van het meegeleverde magnetische plaatje, waardoor hij niet om kan vallen. De QlockTwo Touch is verkrijgbaar in 11 verschillende talen. Selecteer de gewenste taal bij het kopje 'Uitvoering'. Wil je het uiterlijk van je QlockTwo af en toe veranderen? De wijzerplaten worden simpel d.m.v. magneetjes bevestigd op het frame. Hierdoor kun je eenvoudig van kleur wisselen.

QlockTwo familie
De QlockTwo familie bestaat uit 3 formaten klokken: tafelklok Touch, de Classic (45x45 cm) en wandklok Large (90x90 cm). 

Ontdek meer artikelen binnen deze serie