Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Biegert & Funk wandklok QLOCKTWO CLASSIC Acryl door Biegert & Funk

  • Biegert & Funk wandklok QLOCKTWO CLASSIC Acryl door Biegert & Funk
  • Biegert & Funk wandklok QLOCKTWO CLASSIC Acryl door Biegert & Funk
  • Biegert & Funk wandklok QLOCKTWO CLASSIC Acryl door Biegert & Funk
  • Biegert & Funk wandklok QLOCKTWO CLASSIC Acryl door Biegert & Funk
  • Biegert & Funk wandklok QLOCKTWO CLASSIC Acryl door Biegert & Funk

1.585,00

Exclusief btw € 1.309,92

Materiaal Polyacryl glas, Gelakt hout
Product Nummer 04.18.001.500
Levering 2 - 5 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze unieke klok is ontworpen door de heren Marco Biegert en Andreas Funk die iets wilden maken dat ze altijd al zelf wilden hebben; een klok zonder wijzers en cijfers die de tijd aangeeft in woorden. Het resultaat van deze wens is dit schitterende product dat door het gebruik van moderne LED technologie (verbruik slechts 2 Watt) de tijd meld in woorden, de tijd wordt iedere vijf minuten weergegeven en de tussenliggende minuten zijn aangegeven met kleine lichtpuntjes in de hoeken. De woorden lichten wit op en zullen door de ingebouwde lichtsensor bij verminderd licht feller gaan branden. De klok ontvangt het gestandaardiseerde European Time Signal en loopt daardoor niet alleen altijd op tijd, maar verzet de klok ook automatisch naar zomer-of wintertijd.

De vierkante wijzerplaat (45 x 45 cm) is gemaakt van glanzend polyacryl glas en is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en tegen meerprijs met o.a. een mat geborstelde RVS wijzerplaat, een gouden of een roestkleurige wijzerplaat. Bekijk alle uitvoeringen met het 'Classic' formaat 45 x 45 cm.

Specificaties QlockTwo Classic
De klok is vierkant en meet 45 x 45 cm. Het frame is 2 cm dik, gemaakt van hout en voorzien van 4 lagen witte lak. De klok kan opgehangen worden, maar met behulp van de meegeleverde acryl standaard, ook als staande klok worden gebruikt. Het snoer met stekker is wit van kleur en 250 cm lang. Voeding: 110 / 240 Volt. De QlockTwo Classic is verkrijgbaar in 11 verschillende talen. Selecteer de gewenste taal bij het kopje 'Uitvoering'.

Wil je het uiterlijk van je QlockTwo af en toe veranderen? De wijzerplaten worden simpel d.m.v. magneetjes bevestigd op het frame. Hierdoor kun je eenvoudig van kleur wisselen. Dit kan ook met het snoer (met textiel aan de buitenkant), deze is eenvoudig te wisselen.

QlockTwo familie
De QlockTwo familie bestaat uit 3 formaten klokken: tafelklok Touch, de Classic (45x45 cm) en wandklok Large (90x90 cm). 

Ontdek meer artikelen binnen deze serie