Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
5 Design bureaustoelen met een excentriek tintje

5 Design bureaustoelen met een excentriek tintje

Een productieve werkruimte begint met een goed bureau en een prettige bureaustoel. Vitra, Magis, Pedrali en Dauphin bewijzen dat ergonomische bureaustoelen niet alleen functioneel hoeven te zijn. Laat je inspireren door deze 5 excentrieke, conventie doorbrekende bureaustoelen met een compleet eigen touch. Zo maak je op kantoor of je thuiswerkplek ongetwijfeld een interieurstatement. 

1. Magis 360° Chair  –  Ultieme bewegingsvrijheid

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze bureaustoel van ontwerper Konstantin Grcic 360 graden draaibaar. Niets nieuws onder de zon, zou je verwachten, toch? Wat de Magis 360° écht bijzonder maakt, is de manier waarop je erop kunt zitten. Rechtop, via de zijkanten – het kan allebei. De bureaustoel moedigt aan om meer te bewegen en geregeld van werkhouding te wisselen. De bonte verzameling van geometrische vormen creëert een strak en verfrissend geheel. Een designstuk dat zich duidelijk niet laat leiden door conventies.

Bekijk hier de bureaustoel 360° Chair van het Italiaanse merk Magis

5 Design bureaustoelen met een excentriek tintje
5 Design bureaustoelen met een excentriek tintje

2. Pedrali Gliss 966/F  –  De kuipstoel opnieuw uitgevonden

Designers Marco Pocci & Claudio Dondoli weten met de Pedrali Gliss 966/F een eigen draai te geven aan de klassieke kuipstoel. Waar kuipstoelen overwegend bekendstaan als eetkamerstoelen, maakt het onderstel met vijf zwenkwielen van de Pedrali Gliss 966/F hem uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. De afwerking met hoogwaardig leder geeft een elegante twist, met behoud van het speelse karakter inherent aan kuipstoelen. Kenmerkend zijn de strak vormgegeven stikselnaden die het zitvlak accentueren. De kleuruitvoering in cognac heeft een warme, luxueuze uitstraling. Eigentijds en trendy.

Bekijk hier de bureaustoel Gliss 966/F van het Italiaanse merk Pedrali

5 Design bureaustoelen met een excentriek tintje
5 Design bureaustoelen met een excentriek tintje

3. Vitra Grand Conference Highback  –  Puur comfort

Werken of loungen? Op de Vitra Grand Conference Highback, uit de koker van Antonio Citterio, is die scheidslijn flinterdun. De elegante vergaderstoel heeft een high executive uitstraling passend bij een moderne werkomgeving. De zachte vulling, het hoogkwalitatieve leder, het verstelbare hoofdkussen en de fijne rondingen en randen op de stoel zorgen voor het ultieme zitcomfort. De siernaden en handgemaakte details geven hem een zelfverzekerde flair. In alles laat de stoel zijn karakteristieke en eigenzinnige signatuur doorschemeren. Combineer de vergaderstoel met de Grand Executive Highback, een uitvoering met zwenkwielen.

Bekijk hier de Grand Conference Highback vergaderstoel en de bureaustoel Grand Executive Higback.


4. Dauphin InTouch IT54205  –  vol subtiliteiten

De ergonomische bureaustoel Dauphin InTouch IT54205 kent een uniek zitmechanisme op basis van synchroontechniek en een hoge, organisch gevormde rugleuning. Wat deze bureaustoel verder onderscheidend maakt, zijn de unieke opengewerkte designwielen en de gebogen armleuningen van witgekleurd aluminium. Soms zit excentriciteit in de kleine dingen.

Bekijk hier de bureaustoel InTouch IT54205 van het Duitse Dauphin

5 Design bureaustoelen met een excentriek tintje
5 Design bureaustoelen met een excentriek tintje
5 Design bureaustoelen met een excentriek tintje

5. Vitra Rookie  –  Onconventioneel eenvoudig

De Vitra Rookie, eveneens van ontwerper Konstantin Grcic, is evenmin een conventionele bureaustoel. De kracht van deze bureaustoel schuilt in zijn eenvoud. De zitschaal vormt een elegante verbinding tussen de zitting en de rugleuning. Zijn slanke profilering geeft de stoel een verfijnde uitstraling. Zoals je van Vitra mag verwachten, biedt de flexibele zitting op basis van polyurethaanschuim met stoffen en/of lederen bekleding veel zitcomfort. Een nieuwkomer, die de nodige ervaring meebrengt.

Bekijk de Rookie bureaustoel hier met diepzwart gekleurd frame en hier in de kleur lichtgrijs.


Unieke design bureaustoelen bij Designlinq

Designlinq beschikt over een ruim en uiteenlopend aanbod design bureaustoelen. Bij ons vormt design de ideale combinatie tussen een fraaie vormgeving, gebruiksgemak en comfort. Onze ergonomische bureaustoelen zitten heerlijk én zien er goed uit.

Er zit altijd wel een bureaustoel bij die past bij het interieur en de uitstraling van je bedrijf. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren! Bekijk hier onze collectie bureaustoelen.

5 Design bureaustoelen met een excentriek tintje