Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra bureaustoel Rookie Soft Grey door Konstantin Grcic

  • Vitra bureaustoel Rookie Soft Grey door Konstantin Grcic
  • Vitra bureaustoel Rookie Soft Grey door Konstantin Grcic
  • Vitra bureaustoel Rookie Soft Grey door Konstantin Grcic
  • Vitra bureaustoel Rookie Soft Grey door Konstantin Grcic
  • Vitra bureaustoel Rookie Soft Grey door Konstantin Grcic

429,00

Exclusief btw € 354,55

Materiaal Polypropyleen, Polyurethaanschuim, Polyamide, Textiel F30 Plano (100% Polyester)
Merk Vitra
Product Nummer 40.10.102.6026
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

In 2018 ontwierp Konstantin Grcic deze ergonomische bureaustoel voor het traditierijke merk Vitra.  

Deze design bureaustoel is kenmerkend door het minimalistische en flexibele ontwerp. De Rookie zorgt voor een hoog zitcomfort zonder dat je veel moet verstellen aan de stoel. Zowel de zitting als de rugleuning is in de hoogte verstelbaar en de zitting garandeert het ultieme comfort dat we van het Zwitserse Vitra gewend zijn.  

De Rookie combineert de klassieke functies van een design bureaustoel met ergonomische aspecten. Zo buigt de rugleuning licht mee wanneer er druk wordt uitgeoefend en is de voorrand van deze Vitra stoel buitengewoon soepel. Deze ergonomische bureaustoel is dan ook uitermate geschikt voor gebruik op kantoor, in de vergaderkamer en in de thuiswerkplek.  

Met een aantal details verwijst Grcic naar de Allstar, de eerste bureaustoel die de ontwerper voor Vitra ontwikkelde. Net als de Allstar is Rookie de perfecte zitoplossing voor moderne en flexibele kantoren. Naast dit grijze onderstel is de Rookie ook leverbaar met een diepzwart onderstel.  

Uitvoering Rookie Soft Grey
Deze uitvoering van de Rookie heeft een soft grey onderstel gemaakt van polyamide. Het vijfsteronderstel is voorzien van dubbele zwenkwielen. De rugleuning en het zitkussen zijn gemaakt van polypropyleen dat is opgevuld met polyurethaanschuim. Deze design bureaustoel is bekleed met het textiel F30 Plano dat is gemaakt van 100% polyester en is leverbaar in meerdere kleuren. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’.    

Deze ergonomische bureaustoel heeft een breedte en een diepte van 68,5 cm. De zithoogte is in te stellen van 36,5 cm tot en met 51,5 cm. De totale hoogte van de Rookie is in te stellen van 71 cm hoog tot en met 90 cm hoog.    

Ontdek meer artikelen binnen deze serie