Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra bureaustoel Allstar met wit frame door Konstantin Grcic

  • Vitra bureaustoel Allstar met wit frame door Konstantin Grcic
  • Vitra bureaustoel Allstar met wit frame door Konstantin Grcic
  • Vitra bureaustoel Allstar met wit frame door Konstantin Grcic
  • Vitra bureaustoel Allstar met wit frame door Konstantin Grcic
  • Vitra bureaustoel Allstar met wit frame door Konstantin Grcic

831,00

Exclusief btw € 686,78

Materiaal Polyamide, Polyurethaanschuim, Textiel (Hopsak) of Leder (L20)
Merk Vitra
Product Nummer 14.10.717.439
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Het ultieme middel tegen een saai en grijs kantoor, zo zou je deze Vitra Allstar bureaustoel van ontwerper Konstantin Grcic kunnen noemen. De naam zegt het al: deze Allstar is een echte alleskunner en voor ieder interieur een unieke toevoeging. Van thuiskantoor tot grote bedrijfsruimte; met zijn organische vormen en vrolijke kleuren van de armleuningen is deze bureaustoel een lust voor het oog en een genot om in plaats te nemen.

Uitvoering & Specificaties
De Allstar bureaustoel heeft een handmatig instelbare hoogte van 78,5-95,5 cm, een zithoogte van 42-54 cm en een totale breedte van 61 cm. De hoogte van de rugleuning is tot 5 cm verstelbaar door middel van een hendel.

Het materiaal van de armleuning, rugsteun en vijfsteronderstel is polyamide. De armleuning en rugbeugel zijn leverbaar in de kleuren wit, diepzwart, aquamarine en signaalgroen. Bekijk de andere Allstar versies hier.

Het zitvlak van de Allstar is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart (Hopsak). De rugleuning van deze stoel is bedekt met polyurethaanschuim en bekleed met de F60 stof Hopsak of in leder L20.

Hopsak is te bestellen in maar liefst 28 kleuren. Hopsak is een sterke en slijtvaste stof die is gemaakt van 100% Polyamide. De duotone kleuren bieden een scala aan design mogelijkheden met sterk contrasterende, felgekleurde of juist subtiele combinaties.

De rugleuning van de Allstar kan ook in 3 kleuren leder (L20) worden besteld; dimgrey, zwart of kastanjebruin.


Alle bureaustoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met wielen voor tapijt, maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met wielen voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze wielen bestellen door ‘Met wielen voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ op de eerste pagina van het bestelproces.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie