Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

FLYTE

Flyte is het Zweedse designlabel dat zich heeft gespecialiseerd in het gebruik van elektromagnetische velden. De zwevende lampen en plantenbakken van Flyte zijn een unieke eye-catcher in elk interieur. De Flyte lampen en plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materiaalcombinaties. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de Flyte producten.

FLYTE
FLYTE
FLYTE

Over Flyte


Het Zweedse Flyte is een innovatief bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van verlichting en woonaccessoires. Dit label werd opgericht door Simon Morris en ondertussen bestaat dit label uit een klein team. De designers van Flyte houden allemaal van minimalistische designs met een vintage of zelf retro uitstraling. Wat de Flyte lampen en plantenbakken zo uniek maakt is het gebruik van magnetische velden. Vrijwel alle producten maken gebruik van een houten voet, waarboven de plantenbak of lamp blijft zweven. Een magische verschijning, die iedereen verwonderd doet toekijken. De Flyte lamp was de eerste zwevende lichtbron ter wereld, dankzij deze primeur heeft Time Magazine de zwevende lamp van Flyte uitgeroepen tot Best Invention in 2016. Het jaar daarop kreeg de zwevende Flyte lamp De ‘LIT Award Lighting Product Design’. Na het succes van de Flyte lamp, kon de zwevende plantenbak niet achterblijven. Een van de meest recente producten is de klok van Flyte, die ook gebruik maakt van magnetische velden. Alle producten van Flyte hebben een absolute WOW-factor.


De Flyte lampen


De Flyte lampen zweven dankzij het magnetische veld dat gecreëerd wordt door de houten voet onder de lamp, dit zorgt ervoor dat de lamp geen contact lijkt te maken. Geïnspireerd door Nikola Tesla, worden de zwevende lampen van Flyte draadloos van stroom voorzien. Hierdoor wordt de inrichting van elke woning of kantoorruimte voorzien van een vleugje magie. Door de magnetische velden blijven de Flyte lampen zweven en langzaam roteren, waardoor je uren verwonderd kunt kijken naar dit kleine kunstwerk.


Flyte plantenbakken


Naast lampen heeft Flyte dezelfde toepassingen gemaakt voor een Flyte plantenbak. De Lyfe planter roteert langzaam gedurende de dag boven de stijlvolle voet en biedt ruimte voor een kleine kamerplant. Koop uw Flyte lamp of Lyfe planter plantenbak en laat het zwevende object voorzichtig los, de magnetische velden doen de rest. Heeft u vragen over de mogelijkheden, varianten van de Flyte lampen of het assortiment van Flyte bij Designlinq? Neem dan contact op met onze klantenservice.