Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

STENG

STENG Licht is het merk van het familiebedrijf Steng dat stijlvolle, design lampen maakt die geschikt zijn voor zowel kantoorinrichting als de inrichting van uw woning. Ontdek de verschillende STENG lampen en hun mogelijkheden. De STENG verlichting collectie is minimalistisch, tijdloos en verfijnd. Wilt u meer weten over de technische specificaties? Neem dan contact op met onze klantenservice

STENG
STENG
STENG

Over STENG LICHT


STENG licht is een Duits familiebedrijf dat al zeker 100 jaar lang mooie design verlichting ontwerpt en produceert. Dit bedrijf excelleert in veelzijdige, tijdloze en innovatie verlichting. In de geschiedenis van Vondom heeft STENG gewerkt met verschillende gerenommeerde designers en architecten en ondertussen hebben zij ook meerdere design awards weten te winnen met hun onderscheidende ontwerpen. STENG verlichting wordt ontworpen en geproduceerd vanuit Stuttgart, deze verlichting is ‘Made in Germany’ met oog voor de hoogste kwaliteit.


4 generaties STENG


Het familiebedrijf STENG is opgericht in 1911 door de grondlegger Carl Steng. Hij had een passie voor technologie en met name voor elektriciteit. In zijn tijd werkten lampen nog vrijwel volledig op gas. Zijn zoon, Hans Steng, heeft het bedrijf door de moeilijke periode na de oorlog geleid en in de jaren 70’ nam zijn zoon Peter het bedrijf over. Hij was een groot voorstander van verlichting met een laag voltage en stond hiermee aan het begin van deze ontwikkeling. Tegenwoordig is de achterkleinzoon van Carl Steng, Andreas, nog steeds actief in dit familiebedrijf.


De verlichting van STENG


Vanuit het bedrijf in Stuttgart wordt de verlichting van STENG ontwikkeld. Hier worden technologie, kwaliteit en vakmanschap gecombineerd om tot de beste ontwerpen te komen. De STENG lampen zijn stuk voor stuk gemaakt om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. De vorm en de te vervullen functies van de STENG verlichting, maken deze lampen geschikt voor kantoorinrichting, maar zijn ook stijlvol in te passen in elk interieur.


Het assortiment van STENG licht heeft verschillende designs van hanglampen, tafellampen, wandlampen en verschillende soorten spots. Ontdek de verschillende creaties van Peter Steng en de andere designers van STENG. Heb jij een vraag over onze collectie? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag!