Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

BuzziSpace akoestisch wandpaneel BuzziPleat Edel door 13&9

  • BuzziSpace akoestisch wandpaneel BuzziPleat Edel door 13&9
  • BuzziSpace akoestisch wandpaneel BuzziPleat Edel door 13&9
  • BuzziSpace akoestisch wandpaneel BuzziPleat Edel door 13&9
  • BuzziSpace akoestisch wandpaneel BuzziPleat Edel door 13&9
  • BuzziSpace akoestisch wandpaneel BuzziPleat Edel door 13&9

1.058,00

Exclusief btw € 874,38

Materiaal 100% recycled P.E.T vilt (BuzziFelt), Essenhout
Product Nummer 22.26.293.692
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Dit akoestische wandpaneel behoort tot de brede collectie van het Belgische BuzziSpace. De BuzziPleat is ontworpen door het ontwerpersduo 13&9.  

De BuzziPleat is gebaseerd op oude technieken die modeontwerpers gebruiken om grootschalig sculpturale vormen te ontwikkelen die ook nog eens licht van gewicht zijn. Voor het handplooien en het naaien van de veter is traditioneel handwerk nodig. Dit vakmanschap vereist een vaste hand en oog voor detail.  

De plooien in dit akoestisch wandpaneel vangen de lage en middelhoge tonen op en zorgen ervoor dat de geluidsgolven niet weerkaatst worden op harde oppervlakken. De BuzziPleat is leverbaar in meerdere uitvoeringen en groottes. Naast deze BuzziPleat Edel heb je ook de BuzziPleat Ripple. Beide BuzziPleat’s zijn als wandpaneel of plafondpaneel te bestellen. Door meerdere designpanelen te combineren creëer je niet alleen een eigen karakter in een ruimte, maar reduceer je ook het geluid in de ruimte. Een uitstekende keuze voor thuis of in hospitality projecten.  

Uitvoering BuzziPleat Edel
Dit akoestische wandpaneel is gemaakt van het essenhout en van het materiaal BuzziFelt dat is gemaakt van 100% gerecycled P.E.T vilt. Dit materiaal is leverbaar in vier kleuren. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’. De veter die de BuzziPleat bij elkaar houdt is leverbaar in de kleuren wit en zwart. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’.  

Naast het textiel BuzziFelt is de BuzziPleat in diverse textielsoorten verkrijgbaar. Bekijk de PDF ‘Meer Informatie / Stalen’ voor het uitgebreide kleur assortiment.        

Vragen of akoestisch advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail info@designlinq.nl.

De BuzziPleat Edel is leverbaar in een Medium en in een Large uitvoering. De Medium variant heeft een diameter van 100 cm en de Large heeft een diameter van 150 cm. Selecteer de gewenste afmeting bij ‘Uitvoering’. Alle technische eigenschappen van dit akoestische paneel is te vinden in de PDF hieronder.    

Ontdek meer artikelen binnen deze serie