Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

BuzziSpace akoestische telefooncel BuzziHood Flat door Alain Gilles

  • BuzziSpace akoestische telefooncel BuzziHood Flat door Alain Gilles
  • BuzziSpace akoestische telefooncel BuzziHood Flat door Alain Gilles
  • BuzziSpace akoestische telefooncel BuzziHood Flat door Alain Gilles
  • BuzziSpace akoestische telefooncel BuzziHood Flat door Alain Gilles
  • BuzziSpace akoestische telefooncel BuzziHood Flat door Alain Gilles

2.095,00

Exclusief btw € 1.731,40

Materiaal Textiel BuzziFabric (70% Gerecycled Wol, 25% Gerecycled Polyacryl)
Product Nummer 22.47.046.355
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

De Belgische Alain Gilles ontwierp deze akoestische telefooncel genaamd de BuzziHood voor het design merk BuzziSpace.  

De BuzziHood is een akoestische telefooncel die je aan de muur kunt hangen. Deze cocon zorgt ervoor dat je in alle rust je telefoon kan opnemen in een lawaaiige omgeving en toch verstaanbaar blijft. Hierdoor is deze geluidsabsorberende telefooncel perfect in openbare ruimtes of op de drukke werkvloer.  

Dit ontwerp kan je doen denken aan de bekende open telefooncel die je vaak tegenkomt in luchthavens, hotellobby’s, treinstations en in andere openbare ruimtes. Gilles ontwierp deze akoestische telefooncel met een open werkomgeving in gedachten. Zo heeft de BuzziHood een gekanteld dak en schuin aflopende muren die geluidsabsorberend werken. Daarnaast is dit ontwerp van BuzziSpace leverbaar met een tablet waardoor je gemakkelijker je notities bij kan houden tijdens een telefoongesprek. Dit ontwerp is ook leverbaar met een geribbelde binnenkant: de BuzziHood 3D.  

Uitvoering BuzziHood Flat
Deze akoestische telefooncel is bekleed met textiel BuzziFabric. Dit textiel bestaat voor zeventig procent uit gerecycled wol en voor vijfentwintig procent uit gerecycled polyacryl. Dit textiel is in maar liefst 34 kleuren leverbaar. Maak de gewenste keuze bij ‘Kleur’. De zwarte en witte metalen tablet neigen naar voren en het houten tablet is horizontaal. Kies de gewenste tablet bij ‘Uitvoering’.  

Naast het textiel BuzziFabric is de BuzziHood Flat in diverse textielsoorten en duo-kleuren (bicolor) verkrijgbaar. Bekijk de PDF ‘Meer Informatie / Stalen’ voor het uitgebreide kleur assortiment.      

Vragen of akoestisch advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected].

De BuzziHood Flat heeft een breedte van 89 cm, een diepte van 70 cm en een hoogte van 107 cm. Het houten tablet heeft een lengte van 72,6 cm, een breedte van 17 cm en een dikte van 2 cm. Het zwart of wit gepoedercoaten metalen blad heeft een breedte van 46 cm, een diepte van 19,3 cm een een dikte van 1,4 cm. Alle technische eigenschappen van deze akoestische telefooncel zijn te vinden in de PDF hieronder.      

Ontdek meer artikelen binnen deze serie