Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

BuzziSpace akoestische zitplek BuzziHive door Alain Gilles

  • BuzziSpace akoestische zitplek BuzziHive door Alain Gilles
  • BuzziSpace akoestische zitplek BuzziHive door Alain Gilles
  • BuzziSpace akoestische zitplek BuzziHive door Alain Gilles
  • BuzziSpace akoestische zitplek BuzziHive door Alain Gilles
  • BuzziSpace akoestische zitplek BuzziHive door Alain Gilles

16.988,00

Exclusief btw € 14.039,67

Materiaal Trevira CS(+) (100% polyester), Multiplex, Foam, Gepoedercoat metaal (RAL7022)
Product Nummer 22.30.042.268
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze akoestische zitplek is ontworpen door de Belgische Alain Gilles voor BuzziSpace.  

De BuzziHive is geïnspireerd op een treincoupé die privacy biedt. Deze akoestische cocon is open en uitnodigend, maar biedt tegelijkertijd ook het stukje privacy die je nodig hebt tijdens een vergadering of een telefoongesprek. De BuzziHive kan je eigen maken door aparte aspecten toe te voegen. Zo kan je kiezen voor LED verlichting aan de achterkant van de banken of een kussen met een 3D patroon waar je armen op kan laten rusten.  

Deze akoestische zitplek is bekleed met akoestisch schuim die geluidsgolven absorbeert. Daarnaast zorgen de zachte randen en ronde vormen ervoor dat het geluid verspreid wordt terwijl de niet parallelle wanden geluidsvoortplanting in de cocon voorkomen.  

De BuzziHive biedt plek voor twee á drie personen en heeft aan de binnenkant een kleine tafel die je gemakkelijk in en uit kan klappen. Deze akoestische zitplek heeft een vlakke achterkant zodat je gemakkelijk BuzziHive rijen tegen de muur kan plaatsen, een muur kan creëren voor een scheiding tussen twee delen van het kantoor of om een eilandje van BuzziHives te vormen. Deze akoestische zitplek kan worden gebruikt als een op zichzelf staand element in de ruimte of gecombineerd met meerdere BuzziHives waardoor je een bijenkorf-effect creëert.  

Uitvoering BuzziHive
Deze akoestische zitplek is gemaakt van multiplex, foam en gepoedercoat metaal. De bekleding is bekleed met Trevira CS(+) dat is gemaakt van 100% polyester. De BuzziHive is leverbaar in meerdere kleuren. Kies de gewenste versie bij ‘Kleur’. Deze akoestische zitplek is leverbaar in Unicolor of (duo) Bicolor. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’.  

Naast het textiel Trevira CS(+) is de BuzziHive in diverse textielsoorten verkrijgbaar. Bekijk de PDF ‘Meer informatie/stalen’ voor het uitgebreide kleur assortiment.  

Vragen of akoestisch advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected].

De BuzziHive heeft een breedte van 232 cm, een diepte van 143 cm en een hoogte van 209 cm. De zitting in de BuzziHive heeft een zithoogte van 49 cm en een breedte van 49 cm. Alle technische eigenschappen van deze akoestische zitplek zijn te vinden in de PDF hieronder.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie