Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Foamo akoestische hanglamp Retro 120 door Tjimkje de Boer

  • Foamo akoestische hanglamp Retro 120 door Tjimkje de Boer
  • Foamo akoestische hanglamp Retro 120 door Tjimkje de Boer
  • Foamo akoestische hanglamp Retro 120 door Tjimkje de Boer
  • Foamo akoestische hanglamp Retro 120 door Tjimkje de Boer
  • Foamo akoestische hanglamp Retro 120 door Tjimkje de Boer

1.482,00

Exclusief btw € 1.224,79

Materiaal Melamine schuim
Merk Foamo
Product Nummer 39.43.012.786
Levering Op Bestelling
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Foamo combineert verlichting met akoestiek. Harde materialen weerkaatsen geluidsgolven waardoor er een onprettige nagalm wordt ontstaat. Door het geluidsabsorberende materiaal van de verlichting van Foamo, voorheen Acoustic Design Solutions, wordt deze nagalm afgeremd en opgevangen. 

De akoestische hanglampen zijn vervaardigd uit melamine schuim met een netstructuur die de akoestiek in een ruimte reguleren. Elke design lamp wordt in Nederland met de hand gemaakt. Hierdoor heeft elke Foamo hanglamp een uniek uiterlijk en een eigen karakter. 


Uitvoering Retro 120
Deze akoestische hanglamp, ontworpen door Tjimkje de Boer,  heeft in het midden een buis die volledig is ingesloten door het melamine schuim. Hierdoor wordt het licht uitsluitend naar beneden gericht.

De Retro 120  is gemaakt van melamine schuim. Dit unieke schuim is brandwerend en heeft tijdens de productie een minimale ecologische voetafdruk. Naast de kleur naturel (witte basiskleur) is de Retro ook verkrijgbaar in een kleur op aanvraag. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

De Retro 120 heeft een diameter van 120 cm en een hoogte van 50 cm. Deze design hanglamp is ook leverbaar in een kleinere uitvoering: Retro 90.

Let op bij installatie: 

Het melamine schuim heeft een ruimtelijke netstructuur, gevormd door zeer fijne, maar tevens poreuze verbindingen. Het materiaal maakt de lamp behalve licht in gewicht, ook kwetsbaar. Dit bemoeilijkt de installatie van het armatuur.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie