Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Foamo akoestische hanglamp Rice Field 180 door Tjimkje de Boer

  • Foamo akoestische hanglamp Rice Field 180 door Tjimkje de Boer
  • Foamo akoestische hanglamp Rice Field 180 door Tjimkje de Boer
  • Foamo akoestische hanglamp Rice Field 180 door Tjimkje de Boer
  • Foamo akoestische hanglamp Rice Field 180 door Tjimkje de Boer
  • Foamo akoestische hanglamp Rice Field 180 door Tjimkje de Boer

2.150,00

Exclusief btw € 1.776,86

Materiaal Melamine schuim
Merk Foamo
Product Nummer 39.43.005.786
Levering Op Bestelling
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Foamo combineert verlichting met akoestiek. Harde materialen weerkaatsen geluidsgolven waardoor er een onprettige nagalm wordt ontstaat. Door het geluidsabsorberende materiaal van de verlichting van Foamo wordt deze nagalm afgeremd en opgevangen.

De akoestische hanglampen zijn vervaardigd uit melamine schuim met een netstructuur die de akoestiek in een ruimte reguleren. Elke design lamp wordt in Nederland met de hand gemaakt. Hierdoor heeft elke Foamo hanglamp een uniek uiterlijk en een eigen karakter. 

Uitvoering Rice Field 180
Deze serie akoestische hanglampen genaamd Rice Field zijn geïnspireerd op Aziatische rijstvelden en ontworpen door Tjimkje de Boer en Michiel Post, het duo achterr ADS. Door het organische lijnenspel creëert deze akoestische hanglamp een speelse lichtinval. 

De Rice Field 180 is gemaakt van melamine schuim. Dit unieke schuim is brandwerend en heeft tijdens de productie een minimale ecologische voetafdruk. Naast de kleur naturel (witte basiskleur) is Rice Field ook verkrijgbaar in een kleur op aanvraag. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

De Rice Field 180 heeft een lengte van 90 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 37,5cm. De Rice Field is ook verkrijgbaar in een uitvoering van 90, 120 en 240 cm. Bekijk de hele Rice Field familie hier.

Let op bij installatie: 

Het melamine schuim heeft een ruimtelijke netstructuur, gevormd door zeer fijne, maar tevens poreuze verbindingen. Het materiaal maakt de lamp behalve licht in gewicht, ook kwetsbaar. Dit bemoeilijkt de installatie van het armatuur.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie