Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Louis Poulsen hanglamp PH 5 Retake door Poul Henningsen

  • Louis Poulsen hanglamp PH 5 Retake door Poul Henningsen
  • Louis Poulsen hanglamp PH 5 Retake door Poul Henningsen
  • Louis Poulsen hanglamp PH 5 Retake door Poul Henningsen
  • Louis Poulsen hanglamp PH 5 Retake door Poul Henningsen
  • Louis Poulsen hanglamp PH 5 Retake door Poul Henningsen

995,00

Exclusief btw € 822,31

Materiaal Onderste scherm: getrokken staal. Andere schermen: Getrokken aluminium. Stijlen: Gewalst aluminium. Diffuser: Mat glas
Product Nummer 54.15.157.6181
Levering 10-15 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

De PH 5 Retake hanglamp van het Deense merk Louis Poulsen is een ontwerp van Poul Henningsen uit 1958. Deze hanglamp is het symbool van het Deense design. De PH 5 is gebaseerd op een eerder ontwerp van Poul Henningsen uit 1926.

De PH 5 is de moeder van de PH familie die onder andere bestaat uit de klassieke hanglampen PH 5, de PH 50, de PH 3½-3 en de wandlamp PH 3-2½. De PH 5 Classic bestaat uit drie reflecterende schermen: één kegel en twee kleinere gekleurde schermen. Het licht straalt zowel gericht naar beneden als indirect naar boven. De PH 5 heeft zijn naam te danken aan de diameter van het bovenste scherm.

Uitvoering
Deze hanglamp heeft een diameter van 50 cm en is 26,7 cm hoog. Het metalen oppervlak blijft rauw achter nadat de voormalige verflaag is verwijderd. Door het afbijtproces krijgt het aluminium oppervlak een afwerking met tinten die van nature variëren tussen licht en meer donker. Het onderste scherm is van staal en heeft daardoor een ander oppervlak waar hier en daar roestvlekjes op kunnen bestaan.

Lichtbron: Led Retrofit, Halogeen, Spaarlamp
Inclusief lichtbron: Nee
Wattage: Max. 75 Watt
Fitting: E27

Dimbaar: Ja (afhankelijk van gebruikte lichtbron)
Dimmethode: Triac, Fase aan/afsnijding

Lichtrichting: Direct & Indirect licht
IP Waarde: IP20 (Beschermd tegen contact van vingers met spanningvoerende delen en vaste voorwerpen (max Ø12mm), niet beschermd tegen water)
Aansluitspanning: 220 - 240V

Snoerlengte: 300 cm
Afmetingen: ø50 cm breed, 26,7 cm hoog

Opbouw / Inbouw: Opbouw
Energielabel: Afhankelijk van gebruikte lichtbron
Garantie: 5 jaar 

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice
010 307 4119 of per mail [email protected]

De schermen kunnen kleine onregelmatigheden, verkrommingen en deuken kennen. Houd er a.u.b. rekening mee dat de metaaloppervlakken met een droog smeermiddel zijn behandeld om verdere patinavorming te voorkomen. Op het stalen onderste scherm zal in de loop van de tijd roestvorming ontstaan tenzij het behandeld blijft worden. Indien gewenst kan de oorspronkelijke, rauwe metalen afwerking ook bewaard worden door het oppervlak af en toe met droog smeermiddel te behandelen. Of hij nu boven de eettafel in de keuken van een klein, hip stadsappartement is geïnstalleerd, of in een rij met meerdere exemplaren boven een lange tafel in een stijlvolle, klassieke villa, de PH 5 Retake zorgt overal voor een zeer gezellige sfeer met een onmiskenbaar modern randje. Retro versmelt met modern in de PH 5 Retake, en het ontwerp past daardoor ook perfect in trendy, veelbelovende nieuwe winkels, bars en restaurants.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie