Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Magis barkruk Troy 4-poot door Marcel Wanders

  • Magis barkruk Troy 4-poot door Marcel Wanders
  • Magis barkruk Troy 4-poot door Marcel Wanders
  • Magis barkruk Troy 4-poot door Marcel Wanders
  • Magis barkruk Troy 4-poot door Marcel Wanders
  • Magis barkruk Troy 4-poot door Marcel Wanders

278,00

Exclusief btw € 229,75

Materiaal Polypropyleen, Gepoedercoat staal (outdoor)
Merk Magis
Product Nummer 09.04.251.400
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Deze barkruk behoort tot de Troy collectie die Marcel Wanders ontwierp tussen 2010 en 2014 voor het Italiaanse merk Magis.  

Op het eerste gezicht heeft deze design barkruk een eenvoudig ontwerp, maar wie verder kijkt zal zien dat je met de Troy echt alle kanten op kan gaan. De Troy collectie komt in verschillende materialen, kleuren, onderstellen, mogelijkheden en stoeltypes. Hierdoor zit er voor elk interieur en iedere ruimte wel een Troy stoel tussen. Bekijk de gehele Troy collectie hier.  

Het strakke ontwerp zorgt voor een elegant uiterlijk. Deze design barstoel is stapelbaar en geschikt voor buitengebruik. Ideaal voor op een terras of thuis in de tuin. De Troy stoel is een combinatie tussen vakmanschap en machinewerk en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Deze barkruk is ook leverbaar in een versie met armleuningen en een sledepoot.  

Uitvoering Troy 4-poot
De zitting en rugleuning van deze design stoel zijn gemaakt van polypropyleen. Het onderstel is gemaakt van gepoedercoat staal. Deze design barkruk is bestendig tegen alle weersomstandigheden en stapelbaar.  

Deze barkruk is leverbaar in drie verschillende kleuren: zwart, rood en wit. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’. Daarnaast komt de Troy barkruk in twee verschillende hoogtes.  De lage versie heeft een breedte van 49 cm, een diepte van 48,5 cm, een zithoogte van 67,5 cm en een totale hoogte van 92 cm. De hoge versie heeft een breedte en diepte van 50 cm, een zithoogte van 77,5 cm en een totale hoogte van 102 cm. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’.  

Ontdek meer artikelen binnen deze serie