Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Magis stoel Troy Wireframe door Marcel Wanders

  • Magis stoel Troy Wireframe door Marcel Wanders
  • Magis stoel Troy Wireframe door Marcel Wanders
  • Magis stoel Troy Wireframe door Marcel Wanders
  • Magis stoel Troy Wireframe door Marcel Wanders
  • Magis stoel Troy Wireframe door Marcel Wanders

290,00

Exclusief btw € 239,67

Materiaal Goud / koper gekleurd of Gepoedercoat staal, Polypropyleen
Merk Magis
Product Nummer 09.13.247.808
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

 Deze stoel behoort tot de Troy collectie die Marcel Wanders ontwierp tussen 2010 en 2014 voor het Italiaanse merk Magis.  

Op het eerste gezicht heeft deze design stoel een eenvoudig ontwerp, maar wie verder kijkt zal zien dat je met de Troy echt alle kanten op kan gaan. De Troy collectie komt in verschillende materialen, kleuren, onderstellen, mogelijkheden en stoeltypes. Hierdoor zit er voor elk interieur en iedere ruimte wel een Troy stoel tussen. Bekijk de gehele Troy collectie hier.  

Het strakke ontwerp gecombineerd met het onderstel van wireframe zorgt voor een elegant uiterlijk. De Troy stoel is een combinatie tussen vakmanschap en machinewerk en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.  

Uitvoering Troy Wireframe
De zitting en rugleuning van deze design stoel zijn gemaakt van polypropyleen. Deze design stoel is leverbaar in een witte of zwarte kuip. Kies de gewenste versie bij ‘Uitvoering’. Het onderstel is gemaakt van gepoedercoat staal en is leverbaar in het wit, zwart, goud of koper. Maak de gewenste keuze bij ‘Kleur’.  

De Troy heeft een breedte van 47 cm en een diepte van 50 cm. De zithoogte van deze stoel is 46,5 cm. De totale hoogte van de Troy is 80,5 cm.  

Ontdek meer artikelen binnen deze serie