Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Montana spiegel Look Oval Mirror door Peter J. Lassen

  • Montana spiegel Look Oval Mirror door Peter J. Lassen
  • Montana spiegel Look Oval Mirror door Peter J. Lassen
  • Montana spiegel Look Oval Mirror door Peter J. Lassen
  • Montana spiegel Look Oval Mirror door Peter J. Lassen
  • Montana spiegel Look Oval Mirror door Peter J. Lassen

312,00

Exclusief btw € 257,85

Materiaal Gelakt MDF (12 mm), Spiegelglas
Merk Montana
Product Nummer 18.33.105.6004
Levering 3-4 weken
Dit product is tijdelijk uitverkocht.
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Sinds 1982 produceert Montana unieke opbergsystemen in talloze kleuren en afmetingen. Daarnaast biedt dit Deense merk ook andere meubels van hoge kwaliteit aan. Het Montana design staat bekend om zijn eenvoudige, functionele stijl met veel gebruik van strakke lijnen. Het familiebedrijf creëert meubilair met de filosofie ‘making room for personality’. De design meubels bezitten allemaal ruimtebesparende eigenschappen.  

Uitvoering Look Oval Mirror  
Deze design spiegel is ontworpen door de oprichter van Montana: Peter J. Lassen. Door het tijdloze design en het minimalistische ontwerp kan je niet stoppen met staren naar de Look Oval Mirror. In de gang, hal, lobby, slaapkamer, woonkamer of werkplek voegt deze Montana spiegel met zijn kleur een speels effect toe aan iedere wand.  

De Look Mirror is leverbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren. De zes Quick Ship kleuren hebben een levertijd van circa twee weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’. Deze ovale spiegel is gemaakt van spiegelglas en de rand eromheen is gemaakt het materiaal gelakt MDF. Deze spiegel heeft een lengte van 69,6 cm en een breedte van 46,8 cm. Liever een langere spiegel? Kijk dan eens naar de Figure Oval Mirror.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie