Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Pedrali stoel Frida 752 door Odoardo Fioravanto

  • Pedrali stoel Frida 752 door Odoardo Fioravanto
  • Pedrali stoel Frida 752 door Odoardo Fioravanto
  • Pedrali stoel Frida 752 door Odoardo Fioravanto
  • Pedrali stoel Frida 752 door Odoardo Fioravanto
  • Pedrali stoel Frida 752 door Odoardo Fioravanto

753,00

Exclusief btw € 622,31

Materiaal Eikenhout (3D fineertechnologie)
Merk Pedrali
Product Nummer 11.31.132.643
Levering 10-15 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze bijzondere stoel met de naam Frida werd in 2010 ontworpen door Odoardo Fioravanti voor het Italiaanse label Pedrali. De stoel kenmerkt zich door de combinatie van een extreem slank uiterlijk en het feit dat de stoel geheel is gemaakt van hout, zonder enige andere versterking. Het frame is van massief eiken waaromheen volgens een speciaal en uniek procedé een dunne, voorgevormde MDF schaal is gemonteerd. Op deze MDF schaal is met een 3D fineer technologie een fineer laagje aangebracht over de gehele stoel. Dit fineer laagje is te bestellen in 3 kleuren: naturel eiken, grijs eiken of wengé eiken. Door deze bijzondere opbouw is een zeer lichte en slanke stoel ontstaan die tegelijkertijd zeer robuust is en door zijn mooie ronde vormen (mogelijk door de speciale, voorgevormde MDF delen) niet alleen een elegant uiterlijk, maar ook een extreem hoog zitcomfort biedt. Mede hierom is deze bijzondere stoel in 2011 onderscheiden met de internationaal hoog aangeschreven Italiaanse designprijs Compasso d’Oro en meer recent met een German Design Award.

Afmetingen
Frida 752 heeft een totale hoogte van 79,5 cm en een zithoogte 45 cm. De stoel is 45 cm breed en heeft een zitdiepte van 53 cm.