Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

QLIV tafel Bridge door QLIV

  • QLIV tafel Bridge door QLIV
  • QLIV tafel Bridge door QLIV
  • QLIV tafel Bridge door QLIV
  • QLIV tafel Bridge door QLIV
  • QLIV tafel Bridge door QLIV

3.516,00

Exclusief btw € 2.905,79

Materiaal Massief Frans Eikenhout (verantwoorde houtkap), Gepoedercoat Gewalst Staal, *Notenhout op Aanvraag
Merk QLIV
Product Nummer 72.13.028.7195
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Het Amsterdamse designlabel QLIV voert een uitgebreide lijn meubelen, waarbij de focus ligt op tafels in alle soorten en maten (eetkamertafels, consoletafels, salontafels, bartafels, enzovoorts). QLIV staat voor mooi, functioneel en duurzaam meubilair dat je elke dag weer blij maakt. Ook bijzonder: de gehele productie vindt plaats in Nederland.

Tafel Bridge
De eetkamer- of vergadertafel Bridge is een stoere en toch verfijnde Bridge tafel is geïnspireerd op de bruggen van het Nederlandse landschap. 

Bij het ontwerp van het stalen frame is gebruikgemaakt van laser cut-technology. De zijkant van de tafel is uitgefreesd zodat het stalen frame in het blad verzonken is. Het robuuste tafelblad is gemaakt van Frans eikenhout en bestaat uit één massief blad. Dit unieke ontwerp is standaard verkrijgbaar in vele maat- en kleuruitvoeringen. Op verzoek kan deze tafel op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld voor een breder of smaller formaat blad of plaats het prachtige frame op een andere positie om zo uw tafel naar wens te personaliseren.

Het eikenhout, uit een verantwoorde houtkap, is verkrijgbaar in diverse afwerkingen. We vertellen je graag over alle mogelijkheden voor je project. Neem contact op met onze meubelexperts voor een vrijblijvend advies op maat of voor onze stalenservice!

Tafelblad
Massief Frans eiken (verantwoorde houtkap). Naturel versies zijn afgewerkt met lijnolie of zeep. Het roken is een natuurlijk proces d.m.v. ammonia, waardoor het eiken donkerder wordt van uitstraling. De gebeits gelakte uitvoeringen eiken worden eerst gebeitst met de gewenste kleur en afgewerkt met een transparante matte lak. Skylt is een lak die in meerdere matte lagen wordt aangebracht en zorgt voor een ruwere onbehandele “look en feel”. De uitvoeringen afgewerkt met olie zijn op verzoek ook af te werken met transparante matte lak. 

Onderstel
Gewalst staal gesneden met behulp van laser cut-technology standaard afgewerkt met een donker grijzepoedercoating. Andere RAL kleuren zijn op verzoek mogelijk tegen een meerprijs. Positie van het frame is standaard aan het eind van tafelblad, op verzoek is een andere positie ook mogelijk zonder meerprijs.

Maatwerk
Afwijkende maten, kleuren en houtsoorten zijn op verzoek mogelijk tegen een meerprijs.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie